Thursday, November 10, 2005

Onneksi on kotivakuutus

Eilen tuli kirje Tapiolasta, ja olin jo melkein varma että tili on taas satatuhatta miinuksella (vaikkei pitäisi olla), mutta ei onneksi ollut ikäviä uutisia, vaan hyviä uutisia! Saatiin rahat uuteen sohvaan ja korituolin päälliseen ja olkkarin mattoon!!!! Jippii!!!! Siis älkää nyt kuvitelko että mitään tuhatta euroa kuitenkaan, sohva oli halpa ja kerroin sen ihan rehellisesti. Meidän vakuutusta muutettiin muutama kuukausi sitten, ja silloin kysyttiin että haluatko pitää voimassa laajennetun turvan. Meinasin sanoa ei, mutta sitten ajattelin että jos mä perun sen, Jocsu pistää ikkunan säleiksi seuraavana päivänä. Ja näinhän siinä sitten melkein kävi. Ihan kiva että tulee välillä siitäkin firmasta jotain takaisin päin myös.

Nyt sitten raha polttaa taskussa ja pitäs HETI päästä hakemaan sohva Ikeasta. Ja tietty sitä miettii että ehkä voisi käydä lankaosaston kautta ihan vaan vähän, kun tänään menen Selloon.

Eilen sain osakseni huvittuneita katseita junassa, kun yritin neuloa Biboa sekavalta pop plus-kerältä, joka yhtenään hyppi laukusta lattialle. En ollut jaksanut etsiä keskeltä tulevaa lankaa, kun kerä oli niin solmussa (Ninni! vois luulla että teillä on kissoja :D). No junassa sitten lopulta väänsin kerän uusiksi, ja sekin aiheutti lähimmäisissä huulten nykimistä. No bibo ei paljoa edistynyt, eikä pääkallorannekekaan. Nyt se on puolivälissä, tänään se on pakko saada postiin. Blääh. Illalla sentään Aibhlinn edistyi kokonaista 4cm, että jos tätä vauhtia jatkan niin ehkä se valmistuu ajoissa. Woolia ei vaan ole enää kuin kerä, tai vähän alle. Enkä usko että se riittää... Help, anyone? Mä muuten viljelen aika paljon tällaisia lauseita mistä voisi kuvitella että pelaan pleikkaria, mikä ei ole kyllä sitten yhtään totta.

Eilen mies tilasi multa kaksi mustaa tonttulakkia Livegamersin pikkujouluihin. Mustaa? "Minähän en mitään punaista päähäni laita". Ok. Ja eteen tulee punaisella painovärillä poikien gamertagin EWIG ja CIRYON. Ja kulkuset ja kaikki. Että jos tulee epämääräinen hevitonttu vastaan joku päivä, niin se on sitten mun mies tai veli :D

Tjaah, nyt pitäs kai viedä lapset ulos. Ei ne ihan terveitä ole, varsinkaan Melinda, mutta se voi nukkua vaunuissa. Jocsu on ollut kohta viikon sisätiloissa ja alkaa hyppiä seinille... Heippa hei!

12 comments:

Kati E said...

Mitä sulta puuttuu Aibhlinnia varten?

Ja juu, meilläkin on laajennettu turva Tapiolan vakuutuksissa. Ihan tarkoituksella.

Susanna said...

Kati, mustaa Woolia uupuu, mutta en tiedä vielä kuin paljon, tai voihan se olla että tuo riittää. Täytyy vähän jatkaa vielä, niin näkee sitten...

Kati E said...

Mulla on kerä ylimääräistä. Menee vaakatilkuiksi tms. mut jos tarviit ni toki saat...

Jenni said...

Oletko jo hankkinut ideallesi (mustalle tonttulakille) patenttia? Lue: saako matkia ;) Tai siis: Matkin jokatapauksessa!

Susanna said...

Jenni, senkin tekijänoikeusvarastelija!!!:D Sä voisit kirjoittaa siihen eteen EVVK ja pitää sitä töissä :D

Kati E said...

No mä voisin sit ottaa sellasen mis lukee ORJA ja pitää sitä töissä? ;D

Jenni said...

REPS! Ja avokonttori raikaa :D

Mulla on jo työpaikan innoittamana kaksi Mentalwearin (www.mentalwear.fi) t-paitaa. Toisessa on Coca-colan logo jossa lukee Prozac, alapuolella lukee "Have a prozac and smile". Mua aina hymyilyttää kun pidän sitä päällä :)
Toisessa on sellainen tietokoneen latauskuvake jossa lukee "Downloading Schizophrenia... 78% ready"

Jenni said...

Kati, kai tiedät että orjia ei voi irtisanoa. Ne myydään.

KirsiÄr said...

Tahtoo mustan tonttulakin.
Tiedän yhden tyypin (aika hyvinkin), jolla oli Nokiassa N:nnen organisaatiomuutoksen kunniaksi Hullut Päivät -teepaita yllä (arvatkaa, kuka ylltytti ;D) ja jotenkin se meni sitten Jorma Ollillallekin tiedoksi.

Susanna said...

pitäsikö mun tienata joululahjarahat tehtailemalla mustia tonttulakkeja?

Mä oon muuten tehnyt itselleni pipupipon (Sn´B:stä tuttu), siihen tulee eteen teksti äiti, ja mummille tulee vastaava, ja eteen MUMMO. Sopii musta hyvin tähän piruhattuun :D

Mutta mitäs mun tonttulakissa voisi lukea?

Kati E said...

Jenni, *reps*. Okej, mä pidän sitä ORJAa kotona (koska siltä välillä tuntuu) ja töissä voisin sit pitää jotain HULLU/IHQ tjsp versiota. Pojat tilais ehkä alta aikayksikön mulle piipaa-auton.

Kirsi, ei kai? Toi oli aika hyvä. :D

KirsiÄr said...

Susanna: tonttu?