Wednesday, November 09, 2005

Voi V..äsymys

Univelat painaa silmää. Flunssa toivottavasti ei iske muhun, vaikkakin se on aika epätodennäköistä, kun koko perhe on jo ollut kipeä.

Värjäsin äsken hiukset pitkästä aikaa, ja leiskuva kupari piristi ainakin ulkonäköä. Vielä kun sais jostain energyä lähteä liikkeelle, koulu kutsuu vaikka ei kyllä yhtään nappaa. Mielessä pyörii kaikenlaisia tekosyitä kulkea Hämeentien kautta, tai ehkäpä menenkin bussilla, jään Meilahdessa ja vaan ihan nopeasti pyörähdän PAG-putiikin kautta. Tai ehkä jätän väliin koko koulureissun ja käyn Neuletikistä noutamassa mulle viimeksi huudelleet Cool Flammet, pitäisi muutenkin käydä kangaskaupassa.... Hyvähän se on suunnitella, mutta nyt olen päättänyt pitää pankkikortin taskussa siihes asti että rahaa oikeasti on. Koska se sitten lienee... Olen kyllä ajatellut, että fiksu jos olisin, pienentäisin varaston mahd pieneksi, ja siirtyisin sitten ihan kokonaan vähän laadukkaampiin lankoihin, ja toisekseen lopettaisin sen kerä tätä, kolme tota meinigin, ja ostaisin enemmän sitten jotain yhtä. Katsellaan....

Nyt voisin kuitenkin yrittää päästä edes Pasilaan asti....

4 comments:

vikke* said...

Jaksuja väsymyksen kanssa!! Se on tää pimeäkin joka väsyttää "Mitä, onko kello vasta neljä??" Kun tuntuu että on yhtä yötä kaikki päivät.

Mahtava tuo pääkalloranneke!! Siis todella upea =)

derea said...

Niin, tää pimeä on rasittavaa. Yhdeltä pääsi koulusta ja ulkona oli jo toosi pimeää.

Pääkalloranneke on tosi kiva :) Lahjansaaja tykkää varmasti.

(huomaatko, että mun nimessä on viimeinkin linkki ;)

Meri said...

Pääkallo on tosi komea !

Jenni said...

Toi pääkallo on huippu! Mulla on kanssa tarkoitus tehdä sellainen H:lle.

Yritähän jaksaa *tarjoaa Beroccaa*