Wednesday, February 22, 2006

Clapoa ja Gloriaa

Eilen iski jo pienoinen ahdistus; olympialaiset loppuu ihan kohta. Meillä tehdään remonttia joten elämä on sekaisin kaikin tavoin, eikä kotona juurikaan voi olla. Illalla kuitenkin nappisin kutimen ja ilokseni totesin, että ei siitä nyt niin paljoa puutu. Ja sitten töks, ei tullutkaan enää lankaa. Que??


Joku oli sitten vissiin pyöräyttäny langankerällepanokonetta vähän vauhdikkaammin ja kerän sisältä putkahti puolen kerän verran lankaa, mikä oli aivan totaalisen sotkussa itsensä kanssa. Mielenkiintoista! Oli kyllä sellainen setviminen, mutta onneksi ei kuitenkaan tarvinnut saksia käyttää. Tänään kiskoin silmukoita ales, ja nyt clapo on VALMIS! Tai siis, pitää se vielä pingottaa, mutta kuitenkin! Ja se on ihana! Kuvia sitten kun se on kokonaan done.

Joulukuun Gloriassa tosiaan oli juttua, missä todettiin että neulovat naislaumat eivät Suomeen ole pesiytyneet. Monien muiden ohella minäkin pistin meiliä toimitukseen, että kyllä me suomalaisetkin neulojat olemme laumaeläimiä. No, syystä tai toisesta mun blogi on mainittu sitten uusimmassa Gloriassa olevassa oikaisussa! Vautsi vau, fame and glory! Näin siellä lukee:

"Neulojat ilmoittautuvat
Pari palstaa sitten epäilin, onko Suomessa neulovia naislaumoja kuten siellä muodikkaassa Suuressa maailmassa. On niitä, ihan villitykseksi asti. Tuli paljon hauskaa palautetta. Ainakin Helsingissä, Turussa ja Tampereella on säännöllisiä (kahvila)neulomiskokoontumisia. Malleja metsästetään Gloriasta, Voguesta ja muista muotilehdistä. Kalliisiin lankoihin hassataan rahaa niin, että välillä pidetään lankadieettiä. Kokoontumisiin ovat tervetulleita kaikki neulomisesta innostuneet, ja lisätietoa saa vaikka Susanna blogin kautta: http://kissinen.blogspot.com."

Että näin. Eilen olin epäsosiaalinen laumaeläin enkä mennyt Leppävaaratapaamiseen. En kyllä olisi ehtinytkään, oltiin koko päivä lasten kanssa reissussa. Jocsu oli onnessaan, se rakastaa junalla menoa ja juna-asemia ja etenkin liukuportaita :D Hamsterikuukausikin alkaa lähetä loppuaan. Mulla oli vauhdikas startti, ja sitten vauhti tyssäsikin lähes kokonaan. Pari juttua pitää vielä viimeistellä että saan ne ilmoitettua. Ai niin ja se äitiliinin toinen sukka. Pah. Kuka käski tehdä raidalliset prkl.

10 comments:

KirsiÄr said...

Kiva kun päivitit. Meksikonaaltoja Glorifioidulle!
Ja se on aina yhtä ihanaa huomata, kuinka lapset osaavat ottaa ilon irti ihan pienistäkin asioista. Juna-asema! Liukuportaat! :)

Kati E said...

Mä olin kans epäsosiaalinen enkä mennyt. En jaksanut.

mammaliini said...

ooh! sää oot kuuluisa :)

ainaoikein said...

Julkkis! Vai onko neulejulkimo 'nelkkis'?

thiire said...

Jee, maintise mutkin sitten seuraavassa lehtijutussa :D

Susanna said...

Thiire, joo, vinkkasen sun blogiin seuraavalla kerralla. Mutta et sitten anna mitään haastatteluja tyyliin "mä muuten tunnen sen oikeasti" :D

mursuliina said...

hieno juttu sekä glooria että klapotin :)

Sini said...

Pitäisiköhän mennä ostamaan uusi Gloria ihan tämän korjauksen takia? :) Olin jo ihan tohkeissani, kun Aamulehden Valo-liitteessä oli kuvattu ja haastateltu näitä lukemistani blogeista "tuttuja" ihmisiä.

tinna said...

Tuli hymynkaare suunpieliin kun sun blogia oli ihan Gloriassa mainostettu :D Neuleblogit on nyt niiin HOT! Oonkohan mä osannu ajottaa mun neuleblogin perustamisen just silleen, et voin sanoa "mä tein sitä jo ennen ku siitä tuli kaikkien juttu"? :)

Susanna said...

Tinna, joo sulla oli loistava ajoitus, ehdit hyvin aallonharjalle mukaan :D

On kiva olla muodikas...Tää oli kyllä ehkä meitsin ainoa chanssi päästä Gloriaan :D