Thursday, February 23, 2006

Kirjasto on kiva


Aloitin uuden (ison) työn. En kerro mikä se on, mutta näytän kuvan tästä alusta kuitenkin. Yritän saada tämän valmiiksi hamsterikuun aikana (that´ll be the day...), joten jotta ette epäile minua vilpistä, tämä kuva todistakoot että se oli tänään alkutekijöissään. :D

Käytiin kirjastoautossa. Tällaisen olivat hankkineet hyllyynsä:

Loistava aloittelijalle-kirja! Yleensä kun aloittelijalle tehdyt (varsinkin suomalaiset) neuleohjeet on sitä "luo 25s neulo ainaoikeaa kunnes lanka loppuu" -tasoa, tämä oli virkistävä kirja, vaikken aloittelija olekaan. Ihan oikeasti, kyllä aloittajakin voi tehdä kivoja juttuja. Koska mun pää on vähän jumissa liiallisen valvomisen takia (remontti ja Uusis), näytän tänään paljon kuvia:

Kaulahuivi missä normaalia ribbiä tehostaa nostetut silmukat.


Tavallinen lapanen missä on helmineuletta. Helmineuletta aloittelijalle! KYLLÄ! Ei se ole vaikeaa, kokeile vaikka. (ainoa vaikea asia helmineulonnassa on niiden saamarin palleroiden saaminen lankaan)

Erittäin simpsu pampulahuivi, mutta tännekin on sujauteltu helmiä.


Tosi kaunis pitsihelmineuleinen huivi. Tykkään noista hapsuista.


Kiva pipo. Koska viimeksi olette nähneet muita kun ribbipipoja? (tai tavallisia perussukkia.plaah.)

Laura mitä sä täällä kirjassa teet?


Toosi kiva pikku kassi. Tulossa meille, anytime.


Jocsu ilmoitti haluavansa lainata tämän. Sanoin, että kulta tämä on sitten ruotsiksi. "nii, minä lainaan tämän". Selvä. Olen noudattanut sitä periaatetta että saa valita itse, niinpä olemme lukeneet muumeja ruotsiksi ja jotain hösselihässeliä saksaksi. Saa äitinkin kieli välillä taipua muihinkin kuin "EI" sanaan. Mutta tämä kirja...jo kansi puistattaa. Enkä mä kyllä edes tajua tota otsikkoa (mikä magna? :D).

Clapotis? Mikä Clapotis? Ai se Clapotis mikä piti pingottaa? No tuota. Täytyy varmaan laittaa petarin alle ensi yöksi, niinkuin eräs vinkkaili :D

Huomenna Munkkiniemeen. Mä rakastan Munkkiniemeä. Vaikka elinkin siellä yhden vaikeimmista ajanjaksoista elämässäni, silti rakastan kaikkea siellä. Oih ja voih. Munkkiniemen puistotietä kulkiessa alkaa aina soimaan päässä Carolan Penkki puu ja puistotie :D (miten niin kahjo. Ja joo, mulla on hyvin mielenkiintoinen musiikkimaku).

7 comments:

laurakoo said...

Hehe, katos. Melkein säikähdin itsekin. Armaanikin sanoo, et joo onhan toi vähän samannäköinen.

laurakoo said...

Öh, tajusin muuten just et mullahan on toi sama kirja itellä, kansikuva vaan on eri. Joululahjaks sain.. Ai miten niin en oo sen jälkeen selannut enkä oikein tullut toteuttaneeksi kaikkea aikomaani..

Kristel said...

Läbbig tarkoittaa suunnilleen ällöä. :)

Carita said...

Kiitti taasen kirjavinkistä, laitoin heti varaukseen :))

Kati E said...

Ihana kirja. :D Ja uusis rocks! :D

Jenni said...

Hassua kun et enää päivitä heti aamusta :) Kirjasto on kyllä ihana paikka. Ihmettelin pitkään että miksi siellä on niin huonoja neulekirjoja, kunnes tajusin että ne on kaikki lainassa :o

Susanna said...

Jenni, mä en pysty. meillä on remontti josta syystä kakarat herää puol seiska ja kirkuvat aamupäivän kun ovat yliväsyneitä. ja sitten ne ei pysty edes nukkumaan päiväunia kun aina joku tulee poraamaan. ja nyt se vitun remonttimies jätti ovet selälleen ja kissa karkas. prkl. sanoi vaan, että no tällaisia virheitä tulee kiireessä. mitä jos ei oltais oltu kotona? kämppä tyhjänä ja ovet auki, jippii.