Friday, February 24, 2006

ping pong


Clapotiti on pingoittumassa! Haa, siis täällä kaaoksessa todella tapahtuu välillä jotain! Otin toistakymmentä kuvaa, joista paria yritin editoida näyttelykelpoiseksi. Mutta ei, tänään photari ja minä emme tee yhteistyötä. En sitten kuitenkaan viitsinyt laittaa kuvaa kokonaisesta claposta minkä päälle oli dodgetyökalulla kirjoitettu se veellä alkava sana :D

Kastelin huivin ja huljautin lopuksi huuhteluainevedessä, nyt se on pehmoinen ja tuoksuu hyvältä.

Mun pitäis nyt keksiä joku keino löytää yksi karannut kissa (joka siis karkasi kun remonttiheppu jätti ovet selälleen). Ideoita? Työmies oli sitä mieltä että eihän sille sitten mitään voi, ja läks pois. Mä oon vähän sitä mieltä, että kyllä voi. Saunan taakse ja niin edelleen. Se työmies siis. Jättääköhän se kotonakin ovet auki "kun oli niin kiire niin unohtu"? Työnjohtaja sanoi että ei ne aina voi kaikkea muistaa.......Mä sitten vihaan remontteja ja työmiehiä ja kaikkea niihin liittyvää.

Ei sitten päästy edes Munkkiniemeen, kun piti sitä kattia ettiä. Toivottavasti se on edes löytänyt jonkun lämpöisen paikan. Nyt pitäs yrittää tehdä...jotain. Se on vaikeaa, kun kämppä on hyrskyn myrskyn ja lapset kulkee koko ajan perässä, ja vieraita ihmisiä saattaa koska vaan tunkea sisälle omilla avaimilla (mikä on ehkä koko rempan raivostuttavin juttu). Plaah.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

17 comments:

Johanna K said...

Voih, toivottavasti kissa kotiutuu pian! Meidän sisäkissan perässä on muutaman kerran juostu pitkin pihoja, yleensä pääsee livahtamaan kun joku naapuruston lapsi ei muista sulkea ovia kunnolla. :(

Jos kisu on ihan lähistöllä niin auttaa ruokapurkin helistely omassa pihassa. Sittenhän on kissayhdistyksiltä yms saatavilla ihan niitä pyydyksiäkin, eli häkki joka lukittuu kun kissa käy sisällä aterioimassa.

Lappis said...

Voi ei!
Meinasin juurikin antaa samoja neuvoja kuin johanna.
Remonttimiehet on kyllä... Vähän mietityttää kun meilläkin pitäisi tehdä kylppäriremontti, eikä ole takuita että meidän villihköt kissat palaisivat jos karkuun pääsisivät.

Toivottavasti kissa löytyy pian.

Lape said...

Toivottavasti kisu löytyy... kyllä nälän pitäisi kissan kotiin ajaa tai kylmän...

Ei oo kyllä paljoo järkeä remonttimiehellä. Jos talossa on eläimiä ei ovia jätetä auki. Ei kyllä nykyaikana muutenkaan.... toim huom kova on luotto "rehellisiin" naapureihin...

Tuo pyydys voisi olla ihan toimiva ratkaisu, ainoa vain että jos joku ilkeämpi ihminen kerkiää väliin :S

Kati E said...

Mitä ihmettä teillä tapahtuu???

Helminalle said...

Ou nou. Kissa-asiassa en osaa neuvoa, mutta remppa on muistissa. me elettiin viime kesä sellasen keskellä. Ei siinä voi muuta kuin yrittää selvitä hengissä ja ajatella, että lopputulos on sen väärti. Koita nyt kestää - kyllä se kannattaa, uus rempattu koti on super!!!!

nanna said...

Voi itku! Toivottavasti kissa löytyy. Mä en tiedä, miten uskallan tehdä mitään remppaa, kun samalla tavalla olis varmaan entinen kissa sen jälkeen.

Kissan löytämiseen auttaa kyllä se ruokakupin heiluttelu ja loukku (meillä jopa avainten kilistely).

Siniset Silmukat said...

Meillä kissoja metsästetään raksupurkin helistelyllä ja kiskittelemällä pihalla. Yleensä auttaa... Toivottavasti kisu löytyy!

Martsuli said...

Clapotis näyttää noin ping pong-asennossa oikein hyvältä.. :)
Kissajuttu taas on :(
Meidänkin kissa katosi viime juhannuksena mökiltä (ei mitään remonttihässäköitä) eikä enää sen jälkeen olla tavattu sitä.. Se oli kuitenkin jo vanha joten olen ajatellut, että se ehkä kuoli luonnollisesti?
Toivottavasti kisu tulee kotiin ja luulen, että tulee kunhan ilta saapuu...

Riikka said...

Toivottavasti kisu löytyy. Mulla ainakin paniikki, kun kissaa ei kerran löytynytkään kotoa (oli tippunut ikkunalaudalta 5 krs:sta, mutta ei kuitenkaan käynyt kuinkaan). Toivottavasti tässä tapauksessa routa kissan kotiin ajaa.

Mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta

derea said...

Möh, toivottavasti kissa tulee pian kotiin. Sun Clapo näyttää kivalta :) Mäkin taidan huuhteluaineittaa omani, kunhan nyt viittisi valmistua.
Mitä teillä muuten remontoidaan?

Susanna said...

meillä rempataan kylppäriä :(

Kissa löytyi, ilmaantui tuossa iltasella! onneksi.

vikke* said...

No hyvä kun kisu löytyi!
Argh, koittakaa kestää remppaa, kylppäristä tulee varmasti kiva.
Meillä oli noin 3v sitten putkiremppa ja jouduttiin evakkoon, ei sekään kivaa ollu kun ei voinu kotona asua...

Clapo näyttää oikein kivalle!

Jenni said...

Rempat on syvältä :( Paitsi silloin kun remppamiehet on luotettavia. Meillä on onneksi lähipiirissä kunnon remonttimiehet ja kaikki on aina sujunut juuri niinkuin on pitänyt.

Hyvä että kisu löytyi :)

Tuletko seuraavaan Hesan tapaamiseen?

Susanna said...

Jenni, en tiiä, riippuu fiiliksistä ym :D Vois sitä kyllä raahautua, en ole aikoihin ollut. Hetkinen, onko se jo ensi tiistai??

Kristel said...

Torstai, kuitenkin. :) Tiistait on Leppävaarassa. ;) Mutta joo, on jo ensi viikolla. Tule tapaamiseen, tule tule. :)

Susanna said...

ooh, torstai, niinhän se olikin. Ai mikä dementia? Pitäs varmaan lopettaa imettäminen. Voisin vaikka tullakin, nyt mulla on monta päivää aikaa orientoitua. Sitä paitti silloinhan on jo "palkkakin" tullut ja saa ostaa lankaakin!

päivi said...

Sun claposta tuli pidempi kuin mun..:) Mutta molemmat on valmiit, hyvä me!

Kylppäriremontti ei oo jees, meillä se on vasta edessä. Viime kesä meni keittiöremontin kanssa eikä sekään ollut kovin kivaa.

Onneks kissa tuli takaisin, meiltä on yksi kissa lähtenyt remonttia pakoon eikä koskaan tullut takaisin.:(