Sunday, February 26, 2006

KULTAA!

Sain viimein aikaiseksi otettua kuvan Claposta. Huivi on jo ollut käytössäkin, ja mukava on. Kietoutuu kätevästi myös kantoliinassa olevan lapsen harteita lämmittämään :D

I finally managed to take pics of my olympic work. I liked the pattern very much, it was easy but still interesting, when you realized how it´s made, it was a perfect work to do while watching tv. I´ve had Clapotis on my to do -list since the pattern was published, but it´s possible I would have never finished it without these Olympics :D Thank you Stephanie for arranging this competition!
En saanut aikaiseksi yhtään kunnollista kuvaa jossa näkyisi koko huivi. Vaikea kuvattava! Mutta huivi on liki parimetrinen! Lämmittää ihanasti olkapäillä, olen pitänyt tätä sisälläkin koko ajan. Huuhteluainekäsittely teki muuten ihmeitä seiskaveikalle!

12 comments:

derea said...

Iih toi on tosi hieno! Mun valmistuu ehkä joskus lähiaikoina :)

Anonymous said...

Kaunis huivi!
Ja kiitos huuhteluainevinkistä: olenkin miettinyt mitä voisin tehdä kutittaville seiskaveikkakäsineille. Ehkä siitä huuhteluaineesta olis tosiaan apua.
Nijntje

laurakoo said...

Ihana! Pitänee kokeilla tuota huuhteluainetemppua erinäisille kutittaville novitasta neulotuille objekteille :)

thiire said...

Onpa hieno. Miten sulla on noin siisti käsiala? tai toki on, kun oot konkari. *kade*

Kati E said...

Tai sitten kuumalla extrahöyryllä höyrytys. Se tekee ihmeitä ainakin Nallelle. :DDD

Susanna said...

En usko että se huuhteluaine ihan kaikkea kutinaa poistaa, mutta ainakin mä pystyn sen jälkeen käyttämään :D

Thiire, tarpeeksi pienet puikot on avain kauniiseen käsialaan. Lähes poikkeuksetta vyötteiden ohjepuikkokoko on tosi väljälle käsialalle. Mä tein tämän huivin nelosen puikoilla, mutta jos teen esim paitaa, käyttäisin seiskaveikkaan 3
½ puikkoja.

Theresa said...

Congratulations on your gold medal! It's lovely!

uhoava gnu said...

Teen juuri lahjaksi Clapotista vaaleanpunaisesta 7veikasta... Kiitos vinkistä, täytyy kokeilla tuota huuhteluainehuuhtelua ennen lahjan lähettämistä!
Alkaa muuten kyllästyttää se clapon neulominen, ei ole kovin vaihtelevaa hommaa... Toisaalta kyllä silmukoiden satunnainen pudottelu on tosi hauskaa!

Susanna said...

gnu, mulla kans meinas tylsyys vallata mielen. Jotenkin se suora osuus oli puuduttava; jos niitä silmukoita olis pudotettu vaikka joka 4. rivi, olisi voinut olla eri fiilis, mutta 12krs mallikerta tuntui tosi pitkältä....mutta sitten kun kavennukset alkoi, huivi eteni ihan silmissä!

vanilla85 said...

Tosta huuhteluaineesta..käyköhän siihen nämä allergiatestatut hajusteettomat ja väriaineettomat? Kai niillä on ihan sama vaikutus?

Susanna said...

Vanilla, juu luulis että hajuttomat toimii samalla lailla?

villaa ylle said...

Ihanan näköinen!