Sunday, February 05, 2006

Plääh

Mä oon varmaan jotenkin kipeä, kun ei huvita neuloa. Tänään olen yrittänyt olla hyvä vaimo, olen siivoillut ja järjestellyt ja viikannut ja puunannut. Kiitos Nannalle taikasienen suosittelusta; se on loistava. Erinomaiseksi sen tekee se, että kun pesuainetta ei tarvita, lapset voi pakottaa itse pesemään piirroksensa seinistä :D

Nyt sitten plösähdin tähän koneelle, ja haaveilen että olisi vähän enemmän rahaa. Jo sellainen 50e enemmän tekis tosi hyvää. Tulee todella paska fiilis, kun miettii että velkaa on vaikka muille jakaa, ja sitä on otettu jotta pystyi kouluttautumaan paskaan ammattiin, mistä saisi saman liksan ilmankin koulutusta. No joo, on sillä velkarahalla jotain kivaakin joskus tehty :D

No kyllä tästä noustaan. Ja sitten tahdon tämän. Anteeksi että linkitän suoraan kuvaan, mutta mitäs tekee sivunsa tuollaisiksi... Nyt menen selailemaan ikivanhoja ompelu/neulelehtiä, mitä löytyi kaapin perältä.

2 comments:

eusu said...

Kauniin värisiä neuloksia sinulla on tulossa, tuossa alhaalla:)) Ja aivan valtavan kauniin palmikkopipon olet tehnyt, voisi tupsut sopiakin!

Ja kiva sänky!

KatjaL said...

Jeps, sehän on tämä kotiäitiyden nurja puoli, että rahaa ei ole koskaan liikaa. Voi vaan kuolata kaikkien ihanuuksien perään ja tsempata itseään, että ehkä sitten joskus. Mutta kyllä niitä hyviä puolia kotona olemisessa taitaa sittenkin olla enemmän, jos oikein alkaa miettimään;)