Monday, March 27, 2006

Jippajee

Kylläpäs on hyvä fiilis. Kuunnellaan lasten kanssa Madonnaa niin lujaa kun nyt lasten kanssa voi. Muksut istuu makkarin ikkunan edessä ja ottavat aurinkoa (mistä ne keksii noita juttuja?). Mä oon näpytellyt meilejä ja vähän laittanut pyykkiä. Aamulla herättiin siihen että Nylon Beat lauloi Teflon love, hetki meni ennen kuin tajusin että sehän on mun puhelin mikä soi. Ihana mies (äänestä sen kuulee) Postista soitti, että teille olisi tulossa vaunut, saanko tulla tuomaan. kyllä, tänne vaan! En kestä jos se ei oo söpö. (Varmaan onkin sama tyyppi ku soittelee ja tuo). Tästä päästäänkin mielenkiintoiseen juttuun: saumurilanka, maksikirjeenä, tilattu 16.pvä, maksu näkynyt 19.pvä. Postitettu 23.pvä. Ei vieläkään saapunut. Vaunut, tilattu 23. pvä, maksu näkynyt 24. pvä, postitettu 24.pvä toimitetaan 27.pvä. Kalliimmat jutut toimitetaan nopeammin? :D

Ja nutrilettit oli tarjouksessa. Tätä päivää ei voi pilata mikään.

4 comments:

Kati E said...

Onpa hyvää palvelua postilta! :DDD

Ootko muuten soittanut sinne Ekopirpanaan jo?

päivi said...

No on se kiva kun joillain on ihania postinsetiä. Meillä on vaan postintäti, joka on aina kiukkuinen kuin yksi nimeltämainitsemattomaan paikkaan ammuttu karhu ja se postinkantajakin on vanhempi nainen. Ei oo silmäniloa niistä, ei. Ei edes mittarinlukija ollut kovin ihana, vaikka mies olikin. ja mulle soitteleekin vain eläkkeellä olevat miehet.
Aika syvältä tuo postin kulku ajoittaisesti. Jos ne langat ei tuu huomenna niin tee valitus Postiin (onnistuu aika kätevästi netin kautta).

KirsiÄr said...

Miehelle kopsahti just ilmoitus kirjatusta kirjeestä, lähettäjäksi on merkitty Alan Komaat.

Susanna said...

Kati, kai se postin suhteen ihan normisti tuli, sen sijaan vaunufirmaan olen enemmän kuin tyytyväinen. Ekopirpanasta sanoi että on torstaina postitettu :/ en tajua, niiden sivujen mukaan tilausasioita hoidetaan ma&to, ja mun lanka oli laitettu maanantaina siis pakettiin mutta vasta torstaina postiin... Oli miten oli, ihan liian pitkä odotusaika mun mielestä, koska jenkeistä olisin saanut sen reilussa viikossa.

Ei ollut söpö postinsetä, mutta ystävällinen. Paketissa oli suuri vaununkuva, ja kun postimies näki meidän eteisen, se kysäs että eikö nuo jo riitä :D

Alan Komaat, mun paras kamu kautta aikain :D