Tuesday, March 28, 2006

Pinna kiristyy

Täydellinen päivä meni vähän poskelleen kun Melinda ei suostunut nukkumaan päiväunia ennenku viiden jälkeen :/ Jossain vaiheessa mä nojailin seinään ja totesin että huh kun väsyttää.. Iltaunille sain sen vasta joskus kymmenen jälkeen, kiva kiva. Omaa aikaa oli taas ihan megana. Kaverin vauvan nallepuku odottelee edelleen resoreita. Voisinkohan mä vaan lukita noi kakrut jonnekin hetkeksi? Kyselin jo Ihan itsessäkin apuja että miten ne resorit tekisin, ja nyt olen päättänyt jo miten, mutta milloin, kas siinä pulma. Tänään olen menossa katsomaan vauvaa, että mikään kiirehän tässä ei tule. Eilen yritin väsyneenä laittaa niitä, sillä seurauksella että olen jo kaksi resorinkappaletta sössinyt ihan tyhmillä ajatusvirheillä. Onneksi itse pukua ei ole tarvinnut purkaa. Ai niin se saumurilankakin sitten lopulta saapui eilen!

Äitin sukat. Ei tullut hipsuvarpaita, purkasin ekan sukankärjen ja tein ihan peruskärjen, joka puikon lopussa 2o yhteen. Sukat on tosi kivat, äitikin oli ihan innoissaan kun kokeili. Raidoitukseen en oikeastaan ole tyytyväinen, keskimmäiset raidat on jotenkin liiankin leveitä. Vähän mörvelöt niinku Sukkasillaan-Kyllikki sanois. :D Mutta tua tapa tehdä kantapää on kyllä aivan loistava! Derea tais olla kun kyseli että eikö tuo kavennusten väli veny käytössä kun siinä ei ole välisilmukoita, en usko että venyy pahemmin. Kun ei se ole sellaisessa kohdassa että venyis jatkuvasti, niinkuin kärjessä venyy. Aika näyttää.


Tässä tulossa ystävän lapselle pupukassi. Missä kaikki lyhyet pyöröt on silloin kun niitä tarvitaan! Farkkulanka on ihanaa, tykkään kovasti. Saas nähdä millainen tästä tulee, suunnitelma kehittyy tuossa mennessä. Kulmiin tulee palmikonkierrot ja pupu tehdään pinkillä Mayflowerilla. Mayflower muuten päästää väriä ihan pirusti! Tjoo, mutta nyt mä yritän jos pystys hetken keskittymään tohon ompeluskoneeseen.

4 comments:

KatjaL said...

On tainnut tuo kesäaika sekoittaa muksujen rytmit, meillä 3v. valvoi toissayönä 1-6.30 ja nukkui sitten yli puolenpäivän. Jäi kerho väliin (ja samalla äidin oma aika). Nytkin vielä nukkuu, vaikka yleensä kukkuu pystyssä jo ennen kasia. No, onpahan hetki aikaa istua koneelle ihan rauhassa;)

Susanna said...

Katja, niin kai se on... Vaikka ei nyt luulis tunnin vaikuttavan niin paljoa että ihan kukkumiseksi menee :D

Kati E said...

Meillä ainakin aamuherääminen on vaikeampaa kun talviajassa. :SSS Ja tää ei kyllä koske vaan lapsia. :DDD

mutsi-mummeli said...

Heipparallaa
sukat on ihanat. Jokaisella pitäisi olla tämmöiset "kesävillasukat", tuo lyhyt varsi on vallan mainio!

terkkuja kaikille käsityöhörähtäneille

t äitee