Wednesday, April 12, 2006

Saunasukat on ihqut!

Sain eilen värkättyä näitä saunasukkia aika paljon! Parasta on se, että kuvassa on vain yksi sukka, toinen on vain yhden kaavionmitan verran jäljessä!

Päätin tehdä erilaisen kantapään, sellaisen mikä tehdään jälkikäteen. Tämä siksi, että tykkään siitä kantapäästä, ja toisekseen en ole varma riittääkö tämä punainen lanka. Kantapäät teen sitten mustalla woolilla, jos ei riitä. Tein varttakin vain yhden mallikerran (ohjeessa kaksi), koska kesäkin on tulossa ja sitten se lanka-aspekti.

Sukat näyttää tosi kivalta, tosin hyvää kuvaa mallineuleesta oli vaikea saada.

Baskerikin edistyy, olisi jo valmis muttakun on pakko hötkyillä hommasta toiseen. Hauskaa oli huomata, että kun kavennukset alkoi, se tosiaan alkoi näyttämään baskerilta :D Pitäs ehkä rykästä se valmiiksi nyt heti, huomasin meinaan eilen että ei mulla ole mitään hattua tonne kevääseen. Miten on edes mahdollista että ittellä ei ikinä ole mitään. Bläh.

Miehen veli on kyläilemässä, oli pelannut koko yön Oblivionia. Onneksi nyt aamulla leikki Jocsun kanssa :D On tosi kummallista olla kotona ja elää arkea, kun kylässä on joku jonka tuntee huonosti. Mutjoo, nyt pitää mennä pukemaan lapset. Ei eilen saatu pyörää varastosta, ja illalla Jari sitten kaivoi sen sieltä. Nyt Jocsu piru vie hoksas että pyörä on tuulikaapissa, ja kiljuu koko ajan että ULOS NYT!!! Kai se on mentävä..

4 comments:

Kati E said...

Ihanat sukat! :DD Mistä sulla muuten on ohje siihen jälkikäteen kantapäähän, sitä vois kokeilla...

Susanna said...

Kati, se on Weekend knittingissä, sellaiset raidalliset perussukan näköiset. Mutta idea ihan se, että kantapääkohtaan neulotaan kantasilmukat (puolet silmukkamäärästä) erivärisellä langalla, niinkuin tumpuissa.

Sitten kun silmukat poimitaan, jaetaan ne tasan niin että 1&2 puikoilla on yhtä paljon kuin 3&4 puikoilla. Neulotaan yksi kerros normaalisti, ja sitten 1 ja 3 puikon alussa ssk, 2 ja 4 puikon lopussa 2o yhteen. Ja sitten yksi välikerros. Näin jatketaan, kunnes silmukoita on puolet alkup. määrästä, ja sitten yhdistetään silmukat kitchener stitchillä, mihin löytyy hyvä ohje knittystä

Susanna said...

tsiisus koska mä oikein opin tuon linkinteon koodinpätkän??? Taas piti kymmenen kertaa kokeilla että mihin hiton kohtaan niitä merkkejä taas tulikaan :D

Ninni said...

Mä täällä kuolaan sun ihania tuotoksia kun en mahataudissa ja selkä tulehtuneena mihinkään tuottavaan pysty!

t: Keskisen Uudenmaan Turhin Julkkis! ;D