Sunday, April 09, 2006

Sunnuntaipäivitys

Ytimekäs otsikko vai mitä? Niiden keksiminen on välillä kyllä työn ja tuskan takana. Helppoahan se olis jos postaisi vain yhdestä asiasta kerrallaan, muttakun...
Koska tämä on ainakin tähän asti ollut ennen kaikkea neuleblogi, aloitetaan posti neuleuutisilla. Pingottumassa on Melindan neuletakki:

Nyt alkaakin vaikein osuus, millä hiton langalla/värillä teen hihat??? Flavia baby on lähes loppu, Woolia on noin puoli kerää. Eikä kaapissa tunnu olevan mitään sopivaa. Pitääkö lopettaa ostolakko ja mennä kauppaan? Hmph. Mulla olis kyllä väriin sopivaa 7veljestä. Melindaa ei juuri tunnu kutittavan mikään, onhan sillä se kirsikkapaitakin Isoveljestä ym. Ja kuitenkin neuleen alla on aina paita. Jos tekisin yksiväriset hihat?

Ikkunaan lensi kevään ensimmäinen sudenkorento! Ei oikein noi värit näy, mutta ei se mtn.

Laatikkoon kertyneistä helmistä syntyi rannekoruja. Osa helmistä, ainakin nuo vaaleanpunaiset, on tehnyt Ninni. Vähäks oon melkein sukua julkkikselle!!

Aamulla askartelin pari paitaa, molemmat Jocsulle. Tuo valkopohjainen on yöpaituli, Jocsu tykkää et on pitkä "mekko", mut tukehtuu jos on hihat tai muuten liikaa vaatetta. Raidallisessa on vähän lyhythihaista pitemmät hihat, mutta kuitenkin lyhyemmät kuin 3/4. Musta on tullut aika ripeä, aamulla lasten kanssa kukkuessani piirsin yhdet kaavat ja leikkasin kankaat kolmeen paitaan, tunnissa ompelin nämä, huolittelin yhden collegepaidan ja raivasin ompelupöydän!

9 comments:

derea said...

Mulle tuli mieleen, että tohon Melindan takkiin vois sopia kanervanvärisestä nallecolorista tehdyt hihat. Mutta tietty jos sulla ei oo sitä niin sitten kantsii tehä jostain paremmasta :)

Sustahan on tullut ihan ompelija!

Susanna said...

Derea, sitä mäkin ensin ajattelin. Mutta se on yksinään aivan liian ohutta, eikä mulla muutenkaan ole sitä kuin vajaa kerä... Mutta mulla on kanervan väristä seiskaveikkaa, varmaankin käytän sitä, tai katson ainakin miltä näyttää.

Anonymous said...

Joka päivä jotakin uutta ja kivaa. Sä olet nopea.

Riikka said...

Mitäs jos tekisitkin neidille liivin, mutta sit sulle jää kaks jämäkerää. Tai sitten liivin ja jos niistä langanlopuista tulis pipo???

Loveli said...

Ihania! Olet niin touhukas että on ihana seurata tätä blogiasi.

Kati E said...

Vau, sä jaksat vaan kaikkea väsätä. :DDD

Susanna said...

Juuri tämän takia on ihanaa pitää blogia! Itsestä tuntuu että mä vaan päivät pitkät nyhrään täällä jotain kummallista, ja usein tuntuu että mikään ei valmistu, mutta teiltä lukijoilta saa kyllä aina niin ihanaa palautetta!

Täytyy täällä kommenttilootassa myöntää, että toi helminypräys meni vähän yli. Väkersin niitä koko perjantain, hädin tuskin muistin lapset ruokkia :D

Melindan neuleeseen tulossa kanervan väriset hihat seiskaveikalla. On vähän ohuempaa kuin muu neulos mutta ei se haittaa, näyttää hyvältä.

vikke* said...

Olet taas saanut aikaan vaikka mitä!!
Musta tuohon neuleeseen sopis vaaleat hihat tuon valokuvan perusteella, itse tiedät mikä sopii parhaiten.

Mikäs lappu tuossa raitapaidan niskassa on, kiinnostaa :)

Susanna said...

Vikke, lappunen on ihan fleecestä leikattu ;) Tuli tosi kivan näköinen, ja fleecehän ei purkaannu niin ajattelin kokeilla, josko siitä saisi siistejä lappusia.. hyvä tuli! Suunnittelin että siihen vois ehkä kangastussilla kirjoittaa vaikka nimen tai vaikka BÖÖ! tai jotain :D