Sunday, May 28, 2006

Kolmas kerta toden sanoo


Yhtäkkiä keksin, että kyllä Butterflystä voi tehdä pojallekin neuleen. Mä jotenkin aina olen mieltänyt sen pitsikuviolangaksi ja muutenkin naiselliseksi, mutta eihän sen tarvi sitä olla. Yritin metsästellä Mandarin classicille (halvempaa) korvaavaa lankaa, ja äsken muistin että mullahan on beigeä Butterlytä muutama kerä. Eikun mallitilkkua vääntämään, ja hyvältä näyttää. Tuon enempää en malleile, tiheys on tarpeeksi lähellä. Toivotaan että lanka riittää...


Tällainen paita siis tulossa.


Välipalana väsäilin Melindalle tumppuja. Nämä on nyt kolmannet, ja vihdoin viimein alkaa olla oikeaa kokoa :D Tai itse asiassa nämä on nyt täydelliset. Lanka on sitä Annen lähettämää merinoa, mikä on aivan ihanaa! Lanka vaikutti kerällä samantapaiselta kuin Wool, mutta onkin hieman paksumpaa ja jotenkin tiiviimpää. Pinta on hirmu kaunis ja ihanan pehmeä!

Valitettavasti mun täytyy nyt lopettaa, vaikka pari juttua olis vielä ollut. Muttakun mies on paistanut lettuja ja jäätelöäkin on. (Onneksi olen jo kaksi kertaa tämän viikonlopun aikana ollut Pilates ja kuntopyöräillyt kolmesti...)

4 comments:

AnneM said...

siis mä meinasinkin että jos sitä on vielä ensi reissulla, ostan lisää ja reilusti ;) Hinta ainakin oli ihan kohdillaan....vois tehdä itsellekin neuleen siitä. Minkälaisen tiheyden sait?

Vilma said...

Voisko se sun mies tulla meillekin paistaan lettuja ja tarjoileen jäätelöä? :D

Melindan tumput näyttää mahottoman sööteiltä, ihana toi joustinneule! ;)

Susanna said...

Anne, se lanka tosiaan on aivan ihanaa kaikin puolin. Mittailen huomenna tiheyttä. Teen tumppuja 2½ puikoilla ja jälki on aika tiivistä, hyvin voisi tehdä paksummillakin.

Vilma, joo kyllä se varmaan voisi. Mä laitan viestiä eteenpäin :D

Kati E said...

Kivat tumput. :D Ja Butterfly on myös kivaa... Mulla olis mustaa sitä itteään odottamassa.