Tuesday, May 30, 2006

Kuinkas tässä näin kävi? (taas)

Mitenkäs se menikään; teen yhtä työtä aktiivisesti ja sinnillä loppuun asti ja välillä voi sitten ehkä vähän viimeistellä niitä vanhempia ufoja. Jotenkin näin. Niiiiinkö? Hmph. Joku ei sitten osaa noudattaa itse keksimiään sääntöjä, kas näin:

Miten tässä näin on päässyt käymään? Melindan pipon piti olla ihan pala kakkua mutta sen teossa on mennyt jo ikä ja terveys. Jocsun pipon piti olla kiva telkkarineulottava, mitä se ei kylläkään ole kun mä en hallitse tota kahden langan kanssa häsäämistä. Ja olin jo ehtinyt unohtaa koko pipon. BO ja palmikkopaita on aloitettu viikon sisällä. Ja ihan vakavissani mietin, että aloitan tänään Melindalle mekon Ibizasta ja jonku neuletakin Ibizasta myös. Älkää muistuttako siitä edellisestä neuletakista mistä puuttuu se reunus. Se on liian kuuma nyt, nih.


Sain sentään tänään valmiiksi Mimman tumput. Oikeesti, ne on valmiit. Langanpäät on piilotettu kissan alle.

No mitä tehdään siinä vaiheessa kun keskeneräisiä on kaapit täynnä ja ei osaa päättää mitä tekis??? Nyt kaikki yhdessä huutakaa: ALOITETAAN UUSI TYÖ!!!!

Broadripple On linen sukkalangasta. Saas nähdä mikä valmistuu ekana :D

12 comments:

mippe said...

Ihanan tutun oloista, ite oon alottanut viikon sisään neljä uutta työtä :D Kun ei osaa päättää ;) Mutta jos ajattelee oikein, niin sitten niitä valmistuu samaan aikaan myös monta työtä kun aloittaa samaan aikaan kaikki ;> (... tai sitten ei :p)

k2o said...

Olipa ihana postaus. Nauran ääneen :D Nooh, ajattele vain, ettei käsitöistä saa ottaa stressiä :)

Susanna said...

Mippe, niinhän se on. Sitten taas blogi laulaa kun joka päivä on jotain uutta :D

K2o, hyvä että naurattaa :D Ja tuosta stressistä tämä oikeestaan lähtikin;on niin paljon kaikkea muuta stressattavaa, että pitää olla joku vastapaino. Joten aloittelen uusia töitä, mikäs sen mukavampaa :D Kuitenkin nämä on kaikki ainakin teoriassa sellaisia, että ne varmaankin valmistuvat (joskus).

päivi said...

:) Näyttää mun nurkkaukselta. Vanhoja pitäis tehdä pois mut uusia oon aloittanut viikon sisällä 3 tai 4. En edes muista. Mut noita keskeneräisiä pitää olla että sit voi yllättää kaikki ja tehdä monta loppuun lyhyessä ajassa!

Susanna L-A said...

Loistavaa, juuri näin! Samoja periaatteita noudatan myös minä. Voi kun poika nukahtaisi pian, mies on muualla joten voin hyvällä omatunnolla aloittaa uuden työn vielä tänään...

Taiska said...

Kiitti linkistä, olinkin unohtanut tuon sukkaohjeen olemassaolon...

mhk said...

Tutun kuuloiselta kolahti tännekin! Ennemmin tai myöhemmin ne aiemminkin aloitetut työt kuitenkin huutaa että nyt halutaan valmistua, viimeistään silloin kun haluaa puikot vapaaksi seuraavaan uuteen inspiraation kohteeseen... (Ei kannata pitää liian suuria puikkovarastoja , luulenma)

miu said...

No mutta säännöthän on tehty rikottavaksi ja langat neulottavaksi...

Räpeltäjä said...

Kiitos vinkistä! Mistä sellaisen vinonauhankääntäjän saa ja miten se oikein toimii? En ole ikinä kuulutkaan.

Susanna said...

Räpeltäjä pistin sun blogiin linkin ;)

iona said...

Tarkottaaks tää nyt sitä että minäkin saan alkaa uuden???? ;)

Susanna said...

Iona, just sitä tää tarkoittaa :D