Tuesday, June 27, 2006

Synttärimekko

Blogivauvallataaperolla on huomenna synttärit. Vaikka olen tiennyt jo kaksi vuotta koska ne synttärit on, rupesin tekemään mekkoa vasta tänään. Tai oikeastaan toissapäivänä mutta kangas loppui kesken.

Nyt mekko on kuitenkin valmis, päivä siinä meni. Pari tuntia jos olisi pystynyt tekemään rauhassa.

Mekko on ihana! Siis aivan älyttömän kaunis, suloinen, ehkä kauneinta mitä olen ikinä tehnyt. Niin no, pörrönuttu oli kyllä kans varsinainen piece of work. Mekoissa on sitä jotakin.

Tänään pitää vielä kiinnittää loput napit Jocsun vaatteisiin, nekin meinaan loppu kesken. Ja kun niitä kerran ei ollut tarpeeksi, mitä sitä turhaa hosumaan niiden muidenkaan kanssa. Vaan kyllä nyt olis kivempi, jos olisi 14 napin sijasta vain 5 kiinnitettävänä. Mutta onneksi on koko yö aikaa; neiti Pikku Myy ei halunnut nukkua päiväunia, kunnes sitten kuuden aikaan halusikin, ja nyt on nukkunut kohta kolme tuntia. Varmaan on toooosi väsy ku herää ;)

12 comments:

Stricker said...

Oi kun on ihana! Kyllä se toisaalta olis ihana, kun olis tyttökin, niin sais ommella ja kutoa kaikkia ihania pieniä juttuja, mutta no thänks, hyvä kun selviän yhdenkään kanssa.
Onnea oikein kovasti huomiselle päivänsankarille!

Ilona said...

Todella ihana prinsessamekko! Ja päivä vain meni? Huhhuh, mulla menisi ties kuinka kauan ;P Onnittelut synttärisankarille!

Vilma said...

Iiihana! Nätti ku mikä, sopii siis mainiosti synttärisankarille. :) Onnea vaan!

Tellu said...

Ihana mekko! Ja päivässä?! Mä e voi lakata ihmettelemästä, että miten ihmeessä sä ehdit. Onnittelut päivänsankarille!

Ai niin, tuossa edellisessä postauksessa mieteit niitä kestovaippa juttuja. Ja joku sulle suositteli sitä luonnon väristä hahtuvaa niihin pöksyihin. Jos kiinnostaa, mulla olis yksi kiekko luonnonvalkoista hahtuvaa ihan joutilaana. Voisin vaikka vaihtaa johonkin kivaan. Ota yhteytta jos kiinnostaa! :)

Anonymous said...

Iltaa!
Lueskelin huvikseni vanhoja arkistojasi ja tajusin, että olen sun kauttasi eksynyt aikoinaan blogeja lukemaan. Voi mikä taivas aukesikaan sinä päivänä kun etsin kissan kuvia googlesta! Olin neulahuovuttamassa kaverille kissaa laukun koristeeksi ja piti löytää malli (se laukku on muuten vieläkin kesken kun kaikki uudet ideat vyöryivät päälle). Se oli "kissa ja tossu", joka koitui kohtalokseni. Kiitos siis siitä! Pia
p.s. näen jo mielessäni Melindan vaaleanpunaisissa hahtuvapöksyissä! (sitä muuten saa ainakin Pirtin kehräämöltä)

Susanna said...

Pia, ihanaa muisto :D Mulla onkin kaapissa aika paljon hahtuvia, myös muistaakseni vaaleanpunaista :D Kai se on pakko kokeilla..

Kati E said...

Hyvää synttäripäivää pienelle neidille. :D

TiinaV said...

Ihana mekko!

laurakoo said...

Synttärionnea Melindalle. Kyllä kelpaa viettää pippaloita noin ihanassa mekossa :)

Carita said...

Onnea päivänsankarille !
Mekko on ihana !

Helminalle said...

Onnea synttärisankarille ja äiskälle kans.
Ihana mekko!

Ellilli said...

Synttärionnittelut Melindalle! Mekko on aivan ihana! Arvaa montako kertaa olen harmitellut ettei noille omille pojille voi ommella mitään noin söpöä ja hulmuhelmaista...