Thursday, July 20, 2006

Kangaskaupassa jälleen

Käytiin tänään naapurin kanssa Petikon eurokankaassa. Tässä saalista.

Suklaanruskeaa, leveävakoista samettia en uskonut löytäväni Eurokankaasta. Tämä on just sellaista kuin halusinkin, siitä tulee Jocsulle housut. Punainen sametti oli vaan pakko ottaa, kun se oli niin hyvän värinen, siitä tulee housut ja hame.
Tummasta ja vaaleammasta lilasta tulee Melindan syystakki ja housut. Tummansinisestä satiinista tulee vuori Jocsun prinssinviittaan ja sinisestä puuvillasta päällinen.

***
Copperfieldilla on oikeasti jotain vikaa päässä. Nyt vihan kohteena on yläkerran eteismatto, joka sekin on punainen. Matto oli jostain syystä matkannut lastenhuoneeseen, ja kissa oli sitten siihen kussut. Niin että tuli kaksi mattoa pestäväksi. Melinda oksensi olohuoneen matolle, ja keittiönmatto on muuten vaan pestävässä kunnossa. Jippii. Sitten kun vielä Jocsulla käy pissivahinko harva se yö, niin tuntuu että koko kämppä haisee ihan kuselle, tulee suorastaan vainoharhainen olo. Äääh.

Ja arvatkaa onko mitään paikkaa missä noin isoja mattoja voi pestä? No ei. Ja mikäs järki siinä on, että pesettäminen on kalliimpaa ku uudet matot? Valitettavaa ettei ole rahaa uusiin. Pöh. Nyt pesin toisen ison maton muutamassa erässä kylppärissä ja saunassa, puol kämppää on höyryssä ja homevauriovaroittelijat saisivat sydäreitä jos tietäisivät.

Ai niin, uusi Ullakin on näköjään ilmestynyt.

No comments: