Monday, August 28, 2006

Fifi III -poncho


Pikku Fifejä syntyikin kerralla kaksi ja yhteen muutettuaan niistä tuli poncho. Tytär on hieman tööt kun just heräs mutta ei kai tuo haittaa :D . Mun mielestä poncho onnistui tosi hyvin.

Ohje: Fifi III, kaksi pikku huivia liitettynä toisiinsa
lanka: Novita Wool (merino) alle 100g
puikot: öh, oisko ollut 4,5mm


Tänään kävin aamulenkkeilemässä ja viemässä paketteja postiin. Naapuri kertoi että lähetystorilla on usein hyviä kankaita halvalla, joten kävinpä sitten sielläkin penkomassa. Valkoista trikoota metrin pala 1,40e, vaaleanpunaista kangasta yli metri eurolla (tästä tulee Melindan takkiin vuori ja vuoriin ostamani kankaat saavatkin muuttua housuiksi), kivaa mustakuvioista verhokangasta kaksi kapeaa, pitkää palaa, 0,50 senttiä per pala, ne tahtoo laukuksi ja tyynynpäällisiksi. Täytyypä käydä useammin siellä penkomassa.

Meri-ilma tai paljasjaloin juoksenteleminen yötä myöten oli vissiin jotenkin epäterveellistä, molemmat muksut on ihan nuhaneniä ja vali-vali on sen mukaista. Täytyy yrittää tässä järjestellä ompeluhuonetta kuntoon, jos vaikka illalla ehtis leikata kankaitakin. Ja kirjahyllyyn täytyy tehdä tilaa mun uusille ihanille kirjoille, neulekirjahylly oli ihan täys jo valmiiks ja noi nyt ei kerta kaikkiaan enää mahdu sekaan. Voi antakaa mulle säilytysjärjestelmä ja varastohuone. Mä hukun ompelusälään. Miten noita kaavojakin voi lojua joka puolella vaikka mä miten olen niitä karsinut ja järjestellyt. Argh! Nyt-> kahvia.

6 comments:

Carita said...

Suloinen poncho, sopii hyvin Melindalle !

Satu U said...

Söpö fifiponcho loistava idea!!!

Kati E said...

Ihana poncho. :D

Susanna L-A said...

Suloinen poncho!

vikke* said...

tosi kiva idis tuo poncho!!
mäkin voisin tehä mun pikkuiselle fifille kaverin...jos vaan joskus iskee innostus ;)

Sia said...

Tosi hieno fifiponcho!