Thursday, August 24, 2006

Kukkia ja taas uusi kirja
Tänään postinmies toi Loop-d-Loop -kirjan. Itse asiassa tää on varmaan ihanin näistä neljästä tän viikon kirjasta. Jos olisin joskus selannut kirjan, olisi se ollut pakko tilata jo ajat sitten, nyt vaan kärvistelin ja yritin selittää itselleni etten tarvitse sitä nytheti. Ihana,ihana. Ihania kuvia, kauniita tyttöjä, kauniita neuleita, pirteitä ideoita (tää ei ollut tärkeysjärjestys ;) ). Kiitos Kati!Lauantaina on mutsin ja kummitädin 100-vuotisbileet. Lähdetään juhlapaikalle jo huomenna, joten kiirettä on ollut että saan vaatteet valmiiksi. Juhlista on tiedetty vaiks kuin kauan, mutta mitä sitä nyt ajoissa mitään tekemään..... Teemana on 60-luku, mikä on jotenkin hankala kun helposti lipsahtaa 50- tai 70-luvun puolelle. Mut toisaalta, niinhän se oli silloin 60-luvullakin, eihän muoti koskaan hetkessä muutu. Sääli ettei ole vaadittavaa kroppaa, mä oisin laittanu tällaiset vermeet :D . Me mennään sitten koko perhe kukkaishippiteemalla, kuvassa Jarin housut. Jarille ja Jocsulle tulee molemmille tuollaiset levennykset housuihin ja solmuvärjätyt paidat (mitä ei vielä ole värjätty, krhm).Melindalle ompelin mekon samasta kukkakankaasta. Neiti on sit tosi muodikas kun on housut ja a-linjainen mekko samaa kangasta :D . Musta on tullut aika nopea, puolessa tunnissa syntyy mekko tai t-paita.
Jossain välissä oon oppinut myös tekemään siistit kaulukset ja hihansuut.

Eipä sitten muuta ku takas hommiin. Vielä frillat omiin housuihin ja kukka-aplikaatioita tunikaan, levennykset Jocsun housuihin, reunavirkkaus mutsin ponchoon ja sitten pitäs vielä pakata. huh. Ja kohta tulee kirjasto-auto.

Paskempi juttu on, että koko kaupungista ei löydy hotellihuonetta meille kun on jotku pirun kisat. Miten yhdet pikkukisat muka voi täyttää kaupungin. Jos työnantaja ei vaivaudu edes korttia laittamaan kun työntekijä saa lapsen, niin eikö vähintä mitä voi vaatia ole huone silloin kun sitä todella tarvitaan. Piru vie. Kaiken lisäks on ihan kuumeinen olo. Ja väsyttää. Huolettaa vähän, että jos ei kotona saa nukkua, niin mites ne lapset sitten täysin vieraassa paikassa nukkuu...

8 comments:

Kati E said...

Ole hyvä. Ja aika makeet olis noi kimallekuteet.

derea said...

Oi vitsi, onks toi kukkakangas trikoota? Ja mistä tollasta löytää! Ihan huippu ihanaa... Mä aijon yrittää itse kaikkia paitoja ym. trikookamaa, kun saan sen uuden koneen. Pidän noita sun hienosti tehtyjä kauluksia ja sellasia esimerkkinä, kun mäkin haluan noin nättiä ja siistiä :) (argh, pitäis selvittää saumurin langat...)

tikru said...

Ihania ompeluksia sulta taasen.

Mä oon pohtinu tota looppia jo pitemmän aikaa, mut en oo vielä tilannu.. Joutuu ehkä hommaa (autorempan jälkee)

Susanna said...

Derea, on se trikoota, ja hyvää trikoota onkin. Kangastukusta sitä saa, ainakin vielä eilen sitä oli. Eikä maksa ku jotain 6,90/m, se on Laura Ashley -kangas :D

Tikru, mulle tuli aika monen paidan kohdalla sellainen fiilis että sä ehkä tykkäisit :D

thiire said...

No nyt näkyy uudetkin! Ihme homma, vaikka olin aina f5 painelemassa. Ihania juttuja olet tehnyt. Mä vasta suunnittelen liivimekkojen ompelua.

tinna said...

Vau!! Ihana kukkakangas! Tosi sulonen se mekko. Aika hurrja asu se kimalle-asu:) Me opetellaan pian pukuompelukoulussa t-paitojen v-aukkokauluksen ompelua! Tänään leikattiin jo harjotusmateriaalia jotta opeteltais saumuriakin! Kivaa kohta osaa tehdä itselleen vaatteita!! :D

derea said...

Tarkoitatsä sitä Kangastukkua joka on Hyvinkäällä, vai ootko sä netin kautta tilannut?

Susanna said...

Derea, eikös ne ole sama asia? Siis netin kautta tilasin sieltä, mut mä oon käsittänyt et se on niinku sama firma tjtn.. :D Mut joo, netin kautta tilasin.