Wednesday, September 13, 2006

Lahja

Tänä aamuna minua odotti pöydällä tällainen paketti.

Aika kivan syksyinen kassi!
Ja sieltä paljastui...

Branching out, minulta, minulle
lanka: Drops alpaca 50g
puikot: 3mm
ihq?: erittäin

Ihana, ihana BO! Höyhenenkeveä, juuri sopivan pitkä, yltää kaksinkertaisenakin kaulan ympäri. Tämän valmistuminen kesti iät ja ajat. Puikotkin oli välillä naapurissa lainassa. Jotenkin vain kyllästyin, ja kaunis huivini jäi laatikkoon odottelemaan. Mutta nyt se on valmis. Tätä pingottaessa totesin, että multa uupuu täysin lila huivi (Clapotista ei lasketa kun se on niin iso ja tehty 7veikasta) ja ruskea huivi. Tusshena (lila) vai Tencel (ruskea), kumpi otetaan puikoille?

Olen ollut tosi ahkera ufojen suhteen. Lipaston päällinen alkaa olla kohta tyhjä, olen systemaattisesti joko tehnyt loppuun, viimeistellyt tai purkanut töitä. Ihan turhaa säilöä neuleita mistä tietää ettei ne ikinä valmistu.

Tänään on välipäivä, ei kerhoja tai mitään muutakaan. Tarkoitus olisi sulloa huuto.nettiin kamala kasa vanhoja lastenvaatteita, ja miettiä mitä muuta voisi myydä. Ja sitten täytyy tehdä yksi tuskallinen juttu, peruuttaa Imagen tilaus. Mulle on tullut Image aina, kaikista köyhimpinäkin aikoina olen aina jostain raapinut rahat kasaan. Mutta nyt aion uhrata Imagen ompelukoneen tähden. Alkaakohan ne nauraa jos sanon peruutuksen syyksi ompelukoneen? Muistan kun peruutin Viinilehden tilauksen kun Melinda oli just syntynyt. Kysyivät syytä, ja sanoin että ei huvita lukea viineistä kun ei saa juoda, tälle naurettiin pitkään sen asiakaspalvelijan kanssa.. No joo. Olen siis tosissani. Kirjova kone on saatava.

11 comments:

Vilma said...

Mä äänestän ruskeaa tenceliä!

Mitäpä sitä ei uhraisi hyvän ompelukoneen vuoksi. Mä täällä kans mietin, että mitkä kaikki asiat mun suunnitelmissa oleva saumurin hankkiminen syrjäyttää. ;)

iona said...

*Yllyttää uhrauksiin kirjovan koneen vuoksi.*

Kati E said...

Multa kans ääni ruskealle.

Susanna said...

Vilma, tilaa netAnttilasta osarilla Evan saumuri! Mulla on se nyt vuoden ollut, hyvin toimii ja ei ole pahaa sanottavaa. Kuukausierä ei ole iso ja nopeasti saa maksettua. Hinta on jotain 250e eli ei paha.

Ruskeeta siis. Ja sitä ei tarvi edes keriä, loistavaa. Teillä on selvästi hyvä maku :D

Sahrami said...

Tenceliä minäkin äänestän (jo ennenkuin näin muiden kommentit...).

Kävin eilen 3min ajan ompelukone-esittelyssä ja käteen jäi Husqvarnan Designer-esitteet. Ehkä mä en kuitenkaan maksa yli kuutta tonnia koneesta...

Susanna said...

Sahrami, hui mikä hinta! Huskun Platinum irtoaa kuitenkin jo parilla tonnilla... tosin sekin on ihan huima summa. Ainakin ihmiselle jonka vuostulot on noin 6000e :D:D Sitä paitsi mun hoitovapaa loppuu toukokuussa ja sitten mun kuukaustulot on ruhtinaalliset 50e...

iona said...

Kannattaa hei muuten myös kierrellä ja kysellä esittelykoneita, olihan sen minunkin Pahvini ovh yli 6000e mutta en maksanut siitä sinne päinkään (entinen esittely- ja koulutuskone juurikin).

Vilma said...

Sitä Evaa mä just ajattelinkin, heh. Nyt se ois 269 e tarjouksessa, pitänee pistää tilaus meneen tai oikeestaan käydä tsekkaamassa, jos sama löytyis Kodin ykkösestä. Sais sen sit heti mukaan.

Sulla kun on vuoden kokemus Evasta, niin tuun sit tänne saumuri-help-deskiin kyseleen neuvoja, jos ei ohjekirja tai Opi saumurin salaisuudet -kirja auta. :D

thiire said...

Ainiin, sullakin loppuu hoitovapaa samaan aikaan! Mitä aiot tehdä ja oletko ilmoittanut Firmaan? Arvaa mitä mä teen ja olenko ilmoittanut.....

Hanna said...

Mä olen vuoden kokemuksella TODELLA, todella.... tyytyväinen Huskun Platinumiin !! Kaikki merkit ja mallit vertasin, mut Husgvarna merkkinä ja kirjontakone ominaisuuksiltaan sai mut vakuuttuneimmaksi, et teen oikean päätöksen, kun uhraan rahat Platinumiin.

Anu said...

Miksei mulla oo tollasta minua, joka yllättää mut noin ihanilla lahjoilla?? :D