Saturday, September 02, 2006

Messuilla käyty

Tänään kävin kädentaito-messuilla Helsingin Wanhassa satamassa. Treffasin Annen ja yhdessä kierreltiin, kivaa oli. Kiitos seurasta Anne!!! Törmäilin myös moniin muihin blogeista tuttuihin, kiva oli nähdä teitä! Kirsin tunnistin farkkulanka-addiktiosta ja Derean villatakin joustinneuleesta :D .


Kiersin messualueen ainakin neljä kertaa. Alussa ihmisiä oli niin paljon ettei mahtunut hengittämään. Ostokset jäi kuitenkin aika vähiin, kultaiset Addit (mitkä oikeesti piti ostaa, Rogueta varten), ja Toikalta kullanruskeaa Tenceliä johonkin ihanaan huiviin. Mieli teki tietty vähän kaikkea, mutta suurin osa tavaroista on saatavilla Helsingistä muutenkin, niinpä pyrin välttämään ihan turhaa tuhlailua. Mitään erikoisia tarjouksia ei kuitenkaan hirveästi ollut.

Pääsin myös aloittamaan tutustumisen kirjoviin ompelukoneisiin. Aika mielettömiä myyjiä oli paikalla, Husqvarnan myyjä oikeasti melkein myi koneen mulle. Se oli kyllä sellainen supliikkimies, lopputilanne oli se, että olisin saanut koneen ilman käsirahaa 80e/kk osarilla ilman kuluja ja kahden päivän koulutus päälle. Kun tilanne sitten kuitenki jäi vähän auki, sain kännykkänumeron, että soita mulle kun tahdot koneen, niin järjestän että joku jälleenmyyjä tulee teille kotiin kouluttamaan sut. Oukei... Jaria oli kuulemma hymyilyttänyt kun laitoin viestin et melkein ostin 2000e ompelukoneen :D . Vitsi jos olisin palkkatyössä olisin ostanut sen siltä seisomalta. Mut 2000e on kuitenki mun neljän kuukauden tulot niiiiin.. :)


No kun en saanut aikomaani summaa kulutettua messuilla niin piti sitten käydä Eurokankaan kautta. Näette edessänne samettitakin fleecevuorilla ja samettihousut Jocsulle, hatut omille ja Ninnin muksuille, Melindalle paita/takki/hattu tai jotain sellaista. Lisäksi kartutin saumurilankoja ja kuminauhavarastoa.

Leikattuna farkut Jocsulle (ääks taas vetoketjuhalkio) ja kosteussuojahousut Melindalle. Tulisko ihan perustrikoolla hyvä vuori kevyisiin ulkohousuihin? Eka mulla oli mielessä yks vähän liukkaampi puuvillakangas, mutta luulen et se on liian kylmä.

Nyt yritän suoriutua tästä flunssasta mikä ei suostu menemään pois. Huomenna ompelupäivä. Öitä.

3 comments:

KirsiÄr said...

En sit kuitenkaan ostanut sitä farkkulankaa :) Oli kiva nähdä.

Oltiin Johannan kanssa Tampereella seiskan aikaan, aamulla lähdettin kahdeksalta. Ihan täys päivä. Mies on onneksi reissussa, ehdin sirotella ostokset entisten sekaan. Ai TUO apakka; sehän on ollut mulla iät ajat.

Sia said...

Tencel on ihanaa lankaa! Kivoja ostoja muutenkin sulla!

Taiska said...

Minäkin olin aamupäivällä messuilla, mutta kukaan ei varmaan tunnistanut, koska en ole ikinä tainnut naamaani blogissa vilauttaa ja päällä ei ollut mitään neulottua...