Sunday, September 10, 2006

UfojahdissaTänään sain vähän aikaa ommella, ja tein omille ja Ninnin muksuille hiippalakit. Näistä puuttuu vielä kiinnitysnyöri, eli menevät nätisti kiinni tuosta leuan alta. Idean sain Melindan takinhupusta, ja siitä sovellellen piirsin hatulle kaavan.


Jocsu on kyllä mainio. Niin linssilude. Se oikein asettui tuohon tuolille, ja kun käskin hymyillä, alkoi kikattamaan ja välillä vilkaisi kameraan :D Söpö.
Olen myös ahkerasti viimeistellyt keskeneräisiä. Eilen tein valmiiksi tiikerikaulaliinan Jocsulle. Lanka on Mayfloweria ja puikot kolmoset. Lankaa olisi vielä ollut vaikka kuin, mutta tuon tekeminen oli älyttömän tylsää.

Jocsu tarttee pikana sukat kun sillä alkaa kerho, ja yhtäkkiä muistin että mullahan on yksi sukka jo melkein valmiina! Tein sen sit nopeasti loppuun ja eilisen illan aikana sille parin. Lanka on vanhaa moniväristä 7veikkaa ja puikot kolmoset.

Myös Melindan säärystimet valmistui, lanka on Opal Unia violettina (sain sitä Nordisk hemmelig venniltäni pari vuotta sitten) ja Nalle colorin lilaa, puikot kolmoset. Ja kaikki nää työt on tehty eri puikoilla, eli joku vois sanoa että mulla on liian monet kolmosen puikot :D .

Tänään piirsin kaavoja kaksi tuntia. Tuli sitten leikattua Jocsulle takki missä on 15 eri kappaletta... ja kaikki sekä vuorista että päällikankaasta...hmm. Kuka leikkais kankaat? Nyt täytyy kuulemma mennä saunaan. Ja sittenhän alkaakin jo Rouva Presidentti. Aamulla katselin ohjelmatietoja ja mietin, että jos olisin sinkku ja lapseton, parkkeeraisin sohvannurkkaan ja ohjelmaa riittäis puolille öin katkeamattomana virtana. Nyt mä joudun ehkä karsimaan huonoimmat sarjat ;)

4 comments:

laurakoo said...

Noi sun muksut ovat sitten mainion näköisiä! Ihanat ilmeet ja pipot.

Kuule, ei se sunnuntain ohjelmisto ollenkaan niin joka hetken kattava oo, monta kertaa oon tänään joutunut miettimään et mitä sitä sitten tekis :) Toista oli silloin, kun oli yläaste-lukioikäinen.. Oli BH ja MP ja Simpsonit ja Frendit ja Dawson's Creek ja ne kaikki tuli just sopivsti pötköön. Onneks on dvd-playeri.

seijap said...

No ovat kyllä jälleen niin söpöjä nuo lapsesi. Hatut on kanssa aikas ihanat. Kyllä heidän kelpaa.

Kati E said...

Ihania hattuja. :)))))))))

sanna said...

Oot kyllä taas ollut tosi ahkera! Kuvaushetket on varmasti hauskoja, kun lapsesi ovat niissä niin innolla mukana:)