Tuesday, September 19, 2006

Voi tylsyys

Sain päähäni tehdä vinoon neulottu ainaoikein huivi Noro Kuyreonista. Siitä tuli kiva, melko lyhyt mutta just hyvä syyslämmike.
Jocsu menee tänään kerhoon. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Mä oon kipeä, ja ei kyllä huvita lähteä tonne sateeseen tarpomaan. En oikein tiedä mitä tekisin kerhon ajan, jos tulen sieltä kotiin niin ehdin tunnin tässä olla kun taas pitää lähteä takas. Ja kun ei täällä keskellä ei mitään ole edes kahviloita, eikä edes kauppoja missä voisi luuhata... huokaus.

Nyt olen syventynyt Roguen tekoon, kun sain pakollisia hommia pois tieltä. Aika monta riviä edistyi eilen illalla telkkaria katsoessa, palmikkokohtia tein mainoskatkoilla ja pelinaisista jäi kyllä osa katsomatta kun sähläsin yhden palmikon kanssa. Mä yritän nyt kovasti panostaa siihen Rogueen, haluaisin sen jo valmiiksi. Silti samanaikaisesti on hillitön into aloittaa koko ajan jotain uutta. Otan varmaankin Melindan sukat puikoille ja Jocsun palmikkoneuleen, ja teen niitä siinä rinnalla jos kyllästyttää. Keittiöneulomuksena mulla on Tencelistä huivi, siitä lisää sitten joskus. On se lanka vaan pirun ohutta!

8 comments:

thiire said...

Onko se seuriksen kertsi? Mitä ne puuhailee siellä?
MEidän srk-kerhossa kamalan tylsää, tekevät silkkipaperitolloja jne. Ohjaaja vaihtui, eikä tämä ole oikein virikkeellinen.

Susanna said...

Thiire, ei. Viime vuonna yritettiin seurakunnalle, mutta Jocsu ei olisi halunnut jäädä, ja sitten se typerä ohjaaja meni haukkumaan jocsua muiden lasten kuullen, että sinähän et osaa vielä edes kunnolla puhua, ja että koko ryhmä kärsii jos täällä on tuollainen. Ja että 3v lapsen kuuluu jäädä mukisematta kerhoon tosta noin vaan. No se siitä. On ollut vähän psyykkausta saada jocsu ymmärtämään että tämä on eri kerho. Ollaan käyty siellä nyt monesti perhekahvilassa ja kerhon opettaja on Jocsun kanssa jutskaillut. Tää on siis yksityinen kerho, ja käsittääkseni ne tekee kaikenlaista kivaa, käyvät metsäretkillä ja leikkivät ym.

thiire said...

Olipa hirveä akka! Kai teit valituksen???
Nykyinen kuulostaa paremmalta, kuin meidän kerho. Viime vuonna oli paljon parempi ohjaaja ja pitkäntähtäimen hommia, kuten kukkien istutusta jne. Mäkin olen muuten ihan ulalla, kun I on kerhossa :D Että mitähän sitä tekis ke ja to-aamuina.

Ziina said...

keskellä ei mitään *hym*
meiltä on yhdeksän kilometriä lähimpään ruokakauppaan...käpyjä voi katella...tai sammalia...

Susanna said...

Ziina, mä itse asiassa ajattelin sua kun kirjoitin ton lauseen :D . Keskellä ei mitään siinä mielessä että munhan pitäs olla täällä keskellä kaikkea, mutta ei se olekaan niin.

derea said...

Hommasitteko te tohon edelliseen pipoon jonkun merkin?

Susanna said...

Derea, ei olla vielä päästy kangaskauppaan asti, kun eilen olin niin kipeä. Muuten, jos merkkejä kaipaat, niin singer-kaupassa ainakin oli aika hyvä valikoima, joskus vaan niitä kattelin.

juuli said...

On muuten kiva huivi!