Friday, September 22, 2006

Yöllistä höpinää

Mä täällä edelleen poden yskääni. Kaksi yötä jo olen valvonut lähes kokonaan, on kivan usvainen olo. Viime yönä neuloin ja katselin videolta Housen ja Aliaksen. Tänä yönä en millään tahtoisi valvoa. Kävin tyhjentämässä apteekin hyllyt, mutta ei ole tropeista mitään hyötyä. Outo tauti. Ja kuin pisteenä iin päälle, Melinda yskii tuolla sängyssään siihen malliin, että taidan joutua valvomaan seuraavat kaks viikkoa.

Tein tänään yhdet kämmekkäät Kokonista, mutta en nyt yön selkään ala niitä kuvaamaan. Kamerakin on alakerrassa. Kännykästä löytyi kuitenkin pari kuvaa niistä Melindan kosteussuojahousuista. Ne on niin suloiset. Ehdottomasti pitää tehdä sammarit tolla kaavalla myös. Ja näihin pitäs kehittää jotain heijastinta tms.

Voi kun on tylsää. Kun ei pysty hengittämään on vähän vaikea tehdä yhtään mitään. Ja kun ainoa mitä tahtoisin, on nukkua. Pitäs saada joku putki viritys mikä tipauttais muutaman tipan vettä kurkkuun minuutin välein, niin ei yskittäis. Saa muuten ravata veskissä aika usein ku vettä menee pari tuoppia tunnissa...

No, jos mä koittaisin nyt kuitenkin nukkua. Taidan silti jättää koneen päälle niin on jotain tekemistä yöllä.

1 comment:

Langanpäitä said...

Mä olen hurjan kamalassa yskässä/keuhkoputken tulehduksessa ostanut itselleni ison läjän kurkkupastilleja. Laitan sellaisen suuhun ja menen nukkumaan. Sen kun antaa pikkuhiljaa sulaa suussa niin tulee väkisinkin nieleskeltyä eikä yskitä. Mies tosin pelkäsi että mä tukehdun niihin pastilleihin, mutta jotenkin sitä kuitenkin on tolkku tallella unissaankin.