Tuesday, October 03, 2006

Sukkakuu

Eilinen päivä alkoi harmaana, sateisena ja kera toimimattoman netin. Saunalahdelta tiukasti väittivät että modeemi on rikki, osta uus heippa. Vika oli ihan samanlainen kuin ennenkin, ja sitä yritin kovasti selittää, mutta tällä kertaa vastaus oli tämä. Hassua että samaan ongelmaan on joka kerta eri syy heidän mielestään! No, tuskallisten modeemin uudelleen ohjelmointien jälkeen (vähäks oon data!) kone ei toiminut. Kärsin sitten koko illan nokkosrokosta kun murehdin liikaa raha-asioita (tähän vielä lisäks että gigantissa on pesutorni 700e ja luotollakin olis tilaa, mutkun ei kiitos lisää velkaa). Uus modeemi olis kuitenkin ollut pakko ostaa koska Jari tarvii nettiä työnsä kanssa ja mähän tulisin hulluksi ilman ;) . Mutta kas! Ihmeparantuminen oli tapahtunut yön aikana! Aamulla vaan katsoin modeemia vähän vinosti että miten se näyttää erilaiselta, ja sitten tajusin että valot palaa. Ja humpsista näin toimii netti.


Tällaisen mekon tein Melindalle. Ihan perus liivimekko, olkapäillä on nepparit. Kaava on vähän niinku omaa sovellusta.


Ompelin myös yhden raglanhihaisen paidan tytölle, ja leikkasin muutamat kankaat pojan paitoihin, mutten ole vielä ehtinyt niitä tehdä. Jospa tänään.

Saas nähdä miten tää teksti taas juoksettuu. Huomasin että IE:llä näkyy kuvan alla pitkä valkoinen alue, kun taas firefoxilla näkyy hyvin. Mä en käsitä miten tätä bloggeria oikein pitäs käyttää että tekstit asettuis oikein kuvien kanssa. Kun jos vaan kirjottaa normaalisti, tulee ensin kaikki kuvat ja sitten teksti. Typerää.
No enivei. Mulla on sukkalankaongelma; mulla ei ole juurikaan mitään kivaa sukkalankaa. Vasemmalla ylhäällä matchit tulee Jocsun sukkiin tai pukinkonttiin, nallea on kaksi kerää että polvisukat olis aika jees, seiskaveikkaa nyt on enemmänkin kuin tuo yks mutta sekään ei nyt oikein innosta. Ehkä teen siitä kodittomien keräykseen sukkia? Punainen raita on niin kivan väristä, kerin sitä eilen siistimmille kerille ja päätin että tahdon siitä itselleni joulusukat. Tosin saan nykyään sitä nokkosrokkoa 7veljessukista, mutta sitä vartenhan antihistamiinit on keksitty :D . Punainen lanetti nyt ei oo sukkalankaa ollenkaan mutta siitä tulee tyttärelle unisukat. BBB:n Jeremystä ajattelin lisää sydänsukkia tms. Hjertegarnia on kaksi eriväristä kerää, sinisenkukertavasta en tiiä mihin menis, ostin vähän pakon edessä Fiinaneuleesta, en kehdannu enää laittaa hyllyyn. Mustakirjava Hjertegarn muotoutunee kämmekkäiksi tai ehkä sukiksi. Olen siitä yhdet sukat jo tehnytkin. Ja ihquisen Lorna´s laces sukkalangan sain Katilta ja se on yks mun suurimmista aarteista. Mä en uskalla tehdä siitä mitään kun se on niin kiehtovan kaunis. Pitää ainakin käydä jalkahoidossa ennenkuin uskallan laittaa tuosta tehtyjä sukkia jalkaan ;) .

Että näin. Tylsää. Mutta päätin että nämä pois niin sitten saa ostaa uusia ihania sukkalankoja. Ja sellainen takaportti, että seiskaveikkoja saa upottaa apupupuihin jos ei sukat nappaa ;)

Nyt täytyykin mennä siivoomaan ja valmistelemaan kerhoon lähtöä. On se vaan kiva tuolla sateessa juoksennella ees taas puol päivää. Huokaus. No mutta. Ainakin mulla on illalla lukemista kun blogilistan päivitetyt ei mahtuneet yhdelle sivulle :D

6 comments:

laurakoo said...

Suloinen mekkonen!
Mut mikäs tuo kiva kukkakangas tuolla sukkalankojen taustalla on...?

KirsiÄr said...

Ihana mekko. Tosin muistan lapsena inhonneeni just tuollaisia :) Mutta olinkin tiedostavan 70-luvun sammari-ipana.

Olen haikaillut just Lorna's Lacen perään Geet Knittedissä. Vielä en ole langennut.

Susanna said...

Laura, se on fleeceä Melindan takkiin/mekkoon johonkin :D

Sia said...

Tosi ihana mekko!!

Vilma said...

Nettiongelmat on suoraan pelsepuubista! Mä oon kans joutunu tappeleen erinäisiä kertoja teknisen asiakaspalvelun kanssa (Sonera), kun netti on ollu alhaalla. Joka kerta ne on inttäny eri syitä: a) vika meidän modeemissa, b) vika meidän koneessa, "siinä on selkeesti virus", c) vika käyttäjässä.

Ja joka kerralla vika on lopulta ollu ylläripylläri Soneran päässä. Kaks kertaa niinkin isosti, että siitä on oikein pääuutislähetyksessä kerrottu. Jankkaa siinä nyt sit 1,5 tuntia puhelimessa, että joo on kokeiltu kaikki ja mulla on alan koulutus, eli tiedän mistä puhun. Eikä ne kuitenkaan voi tsekata oman verkkonsa toimintaa ekaks. Ärrr.

Tulipa avauduttua, sori. Pointti oli siis, että been there, done that ja sympatiat sulle! :D

Kati E said...

Hmmm... Jotain hyvää duunin nettiliittymässä on. Meillä on eri asiakaspalvelu kun "tavallisilla" asiakkailla. ;D

Ihania sukkalankoja ja nätti mekko.