Wednesday, November 08, 2006

Melko hyödytön

Ei nyt oikein suju toivotulla tavalla nämä neulomukset. Ensin kietsu sai mahdollisuuden uuteen elämään, ja nyt taikajakku. Taikajakusta en koskaan saanut edes kunnon kuvaa otettua. Enkä edes päätellyt kaikkia langanpäitä. Jos oikein muistan, niin tein sen lankahamsterien aikaan, eli helmikuussa, siitä asti se on ollut lipaston hyllyllä :D . Nyt se on kerillä, osa jo vyyhdeillä ja kuivumassa (niiden kohtalo on jo sinetöity).

Alla poseeraa Melindan uudet petivaatteet, jotka sain tänään haettua postista. Jocsulle tuli beiget, ja mulle ei tullut mitään :( .


Tämän verran sukkaa sain tehtyä eilen Pakoa katsellessa. Se on ihan aikuisen kokoa, mutta vähäks näyttää pieneltä! Aloitin myös Weekend Knittingin Petticoat socksit mutta eihän niitä voinu telkkaria katsoessa tehdä. Tai voi varmaan sitten kun saa alkuhäsellykset alta pois.

Olen myös penkonut lanka- ja kangaskaappiani, joku järjestys pitäs nyt saada, mutta tuntuu että kamat vaan ei järjestäydy. En oikein tiedä miten langatkin olis fiksuinta järjestää, ja mua edelleen ärsyttää pirusti että on niin paljon sellaisia ns turhia lankoja. Yritän taas muistaa tämän kun seuraavan kerran tekee mieli lankakauppaan. Mua puistattaa ajatus onnellisesta pikku pölypunkista saatika sitten pulskasta turkiskuoriaisesta joka vaanii tilaisuutta tehdä mun lankavarastosta viihtyisä koti. Tästäpä syystä pengon ja siivoan ja järjestelen jatkuvasti. Silti on kaaos, missä vika? Vaiko juuri siinä?

4 comments:

Kati E said...

En osaa sanoa. Mulla on taikajakku ollut mielessä, mutta jotenkin mä en näe pitäväni sitä missään tilanteesssa et turhake olis.

Katiija said...

voi voi voi ... onko tuo tiimalasikantapää? on ei on ... pakko tuo on opetella tekemään, koska on noin kaunis!

Susanna said...

Kati, mun mielestä se taikis on turhake. Eikä varsinkaan mun vartalolle sovi, tiesin kyllä tämän kun aloitin, mutta.... Ja toisekseen, sen teko oli todella puuduttavaa.Kyllä se vaan niin on, että pitkät kappaleet missä ei ole mitään kuviota tai muotoilua, ovat pitemmän päälle aika tylsiä tehdä, ainakin mustalla langalla :D

Katiija, on se tiimalasi. ja kannattaa opetella, se on tosi helppo, ja mun mielestä nopeampi kuin tavallinen. Ja ainakin omaan jalkaani sukka venyy käytössä sen verran, ettei kiilattomuus haittaa.

derea said...

Taikajakku on näköjään aika hyvä malli, kun mun äitikin neulo sen ja nyt purkaa :D