Monday, December 04, 2006

Ilon aiheita

Aamulla oli mielessä monta juttua mitä ajattelin että pitää muistaa kuvata ja tarinoida. Mutta en mä nyt sitten muista niitä kaikkia. Mikä siinä on että surut pysyy mielessä paljon pidempään?

Suunnatonta onnea aiheuttaa RADIO. Meidän talo liitettiin kaapeliin jo puol vuotta sitten, ja vaikka olin odottanut tätä päivää kuin kuuta nousevaa (tavallisella antennilla radio sanoo vain kohköh), vasta eilen jaksoin vetää antennijohdot olkkarin ympäri. Jos olisin jäänyt odottelemaan että Jari joskus muistaisi/jaksaisi, niin siinä olisi tovi voinut vierähtää... Kuvassa toinenkin ilonaihe, joululaulut. Sillanpään joululevy on ainoa kunnollinen mitä mulla on, eikä sekään ole niin kovin kaksinen. Mut lapset tykkää kyllä siitä. Mikä olisi hyvä levy, missä olis perinteisiä tavallisia joululauluja, eikä mitään lapsikuoroja vaan "oikeita" tähtiä? Ja turhaa jeesustelua ei myöskään tarvi olla.


Tässäkin kuvassa kaksi (major) ilonaihetta: Vasemmalla koko eka kausi (voi herranen aika miten jännittävää!!!) ja oikealla survival-story. Chili lensi leikin päätteeksi ruukkuineen päivineen Melindan päähän, onneksi chili kärsi enemmän kuin tytär. Neiti oli vain mullassa ja kuhmuilla, ruukku palasina ja chilistä lähti viis senttiä pituudesta ja nyt se on vihainen kun joutui pienempään ruukkuun. hoh.

Neulomisilonaihe voisi olla vaikka se, että ekat log cabinit on kohta valmiit, eilen en ehtinyt tehdä niitä yhtään kun keskityin Pakoilemaan :D

Ai niin ja vielä yksi!!! Villihelmestä pikku paketti matkalla. Kyllä! Minulle!

10 comments:

thiire said...

Meillä soi jouluradio.http://www.digita.fi/digita_dokumentti.asp?path=1840;3793;1973;5011

Ei ole vielä tullut Jeesusmatksua!

Riikka said...

Mulla on joku joululevy, missä on kaikki nää perinteiset joululaulut, mutta sopraanojen ja tenorien laulamina, miten siinä nyt sitten laulaa mukana???

Mietin tuota Pakoa avokille joululahjaks, kun ei keritty tv:stä katsomaan, oliskohan kannattava ostos?

Kati E said...

Oijoi, ilon aiheita ei koskaan ole liikaa. :DDDD että siitä vaan moisista postailemaan.

Susanna said...

Thiire, täytyypä kokeilla sitä!

Riikka, kyllä varmasti on kannattava ostos. Jari ainakin tykkää hirmusti, ja molemmat ollaan ihan epätoivoisia kun se on niiiiin jännä :D

Kati, ei ole ei..

pirren said...

Itselläni soi Petteri Punakuono-cd. Jostain ostin joskus erittäin halvalla, mutta sisältä mm. Loirin Varpunen jouluaamuna, Kai Hyttisen Valkea joulu ym.

Blogiasi on kivaa lukea, kun siellä on sekä ilot että surut.

JaanaV said...

Tuolta Jouluihmisen http://groups.msn.com/jouluihminen/joulukalenteri2003.msnw sivuilta löytyy linkki tällaiseen sivustoon http://www.ilovewavs.com/Holidays/Xmas/tf/tf.htm, josta voi ladata ihan maailman tähtien joulumusiikkia koneelle. Osa on tosin aika huonolaatuisia.

Tanja said...

Oma suosikkini on lauluyhtye Rajattoman joululevy. Perinteistä ja uudempaa matskua uudelleen sovitettuna ja ammattitaidolla esitettynä.

päivi said...

Meillä on aika paljon joululevyjä, mutta Rajattoman tuplajoululevyt on usein masiinassa. Perinteisiä joululauluja ilman säestystä pirteästi sovitettuna. Arja Korisevan Joulu joka päivä on tosi pirtsakka, vähän erilaisempia joululauluja (esim. Lapsi tuoksuu joululta, Tähti tähdistä kirkkain).

tuatara said...

Mamban joululevyn tahdissa on ihana tehdä jouluhommia ja vaikka ihan vaan fiilistellä välillä.

Make said...

Hyvä joululevy, jossa ei jeesustella ja jossa on tähtiä löytyy täältä:
http://www.fiftyrecords.com/kauppa/
-> joulullevyt -> perinteiset joululaulut. Olen kuunnellut sitä aina jouluisin siitä saakka kun sen sain.