Friday, December 01, 2006

Yrityksen ja erehdyksen kautta...

...syntyi tämäkin takki. Jari sanoo että mun pitäs olla ylpeä, ja että takki on hieno. Ja onhan se..

..mutta harmittaa: ettei mulla ollut sellaista kaksipuolista ulkoilukangasta, että olisin saanut ohjeen mukaisen norppatakin, etten taaskaan tehnyt kaavamerkintöjä kankaalle huolellisemmin; taskujen kohdistelu on pikkasen vaikeaa... Taskunkannet oli mulle myös aivan liian haastavat, purin ne sen seittemäntoista kertaa, nyt ne on ok.

Harmistuksista viis, takki on hieno!! Ja hyvänkokoinen, mitä nyt hihat olisi voinut olla aavistuksen pidemmät. Olen ylpeä että muistin laittaa ripustuslenkin, ja että kaikista kohdistusongelmista huolimatta vetoketju on identtisesti molemmin puolin. Jätin vuorin kääntöaukon vielä auki, menemme ostamaan jonkun merkin tuohon rinnuksiin. Kangastukustakin tilasin jotain, josko sieltä tulisi sopiva.


Ylpeä olen myös siitä että kaarevat saumat on kohdakkain ja kauniit. Taskunkantta en saanut enää päältä ommeltua siististi, se vaan vääntyi aina jotenkin vinksalleen vaikka miten harsin. Tietty vakosametin ei tarvi olla ku milli vinossa niin se häiritsee jo. Ompelin sitten vain pienet pystytikit taskun yläreunoihin, ajaa asiansa.


Taskuissa on vetskarit!!! Ei millään muotoa täydelliset mutta tosi hienot!


Tänään kävin naapurin kanssa Prismassa ja hetken mielijohteesta käytiin myös Lähetystorilla katselemassa. Oltiin jo lähdössä pois, kun tuo seinähylly iski silmään. Siinä ei ollut hintaa, ja kassa sanoi että maksa vaikka kolme euroa. Kolme euroa! Täysin ehjä ja hieno hylly, väri nyt olis voinut olla joku muukin, mutta eipä täällä työhuoneessa nyt muutenkaan ole niin sävy sävyyn....Hylly on ollut ostoslistalla ties kuin kauan, mutta kun noita hankintoja riittää...Nyt on sekin asia hoidossa ja mun työtila eikun kasvaa! Samaan syssyyn Jari kiinnitti lankatelineenkin seinälle, mahtavaa! Hattua pitää nostaa, että jokin porattava tuli porattua samana päivänä kun sitä pyysi :D:D Nyt mun pitää enää keksiä mitä mä hyllylle laitan ja lähinnä miten, mihin järjestykseen ym.

Ostin Prismasta punaista Sukkis-lankaa, pitää tehdä siitäkin Log cabinit, kun Tikrunkin punaiset oli niin hyvännäköiset. Ja tietenkään mulla ei ollut ollenkaan punaista sukkalankaa, doh, miten se on edes mahdollista? Nyt neulomaan. Heip!

15 comments:

kangaskasa said...

Taksista tuli hieno! Sait vetoketjut paikoilleen hyvin, mulla takkuilee aina niiden kanssa.

kangaskasa said...

Siis takista :) Illan tuleva Hanoi Rocksin konsertti vain mielessä pyörii, ja taksit samaten...

Susanna said...

Kangaskasa, Hanoi Rocks!!! Voi kateus! Nimimerkillä kaikki levyt löytyy ;)

tikru said...

Voi että nää sun ompelut, mä oon niin kade tosta sun sitkeydestä ja tarkkuudesta.

Mähänsanoin.. Log Cabinit on ihan must.
Mä tajusin tossa vähän aikaa sit sen, et ei oo punaista neulepaitaa..siks se irkkuneule kummittelee punaisena.

Anonymous said...

Tosi upea takki! Voi kun itellänikin pinna riittäis..

Näin muuten unta sun punk-kaulurista :D Se on pyöriny päässä siitä asti herkeämäti, pakko saada samalla värityksellä vaikka pipo! Vaikken kyllä kovin punk olekkaan..

JaanaV said...

Yksi pieni vinkki jota ainakin joskus voi käyttä sametin kanssa on se, että taskun kannen alapuolen kankaaksi ei laitakaan samettia vaan esim tuulikangasta, vuorikangasta tai vaikka puuvillakangasta. Ei tule niin paksu siitä taskun kannesta ja paikalleen asettaminen on hiukkasen helpompaa.

famu said...

Tosi hyvän näköinen takki.Olet ammattilainen!-Kreikkalaisen tavan mukaan toivottelen Sinulle "Kalo mina" eli hyvää joulukuuta(uutta kuukautta).

Rosebud said...

Kyllä on hieno takki! Mun tekisi niin mieli hankkia ompelukone, mutta tiedän pinnani olevan aivan liian lyhyt ;D Ostin muuten Seppälästä itselleni sukat joissa on juuri sama kuori kuin tuossa punk-kaulurissa :D Ehkä voisin tehdä samaan henkeen muutamat joululahjasukat. (Siis sanon nyt ihan tosissani noin mutten kuitenkaan saa mitään aikaiseksi...) Nuo cabin log -sukat näyttävät myös ihanilta. Täytyy pöyhiä josko löytyisi suomeksi ohje niin voisin kokeilla säärystimien tekoa...niitä ei ole koskaan liikaa!

Susanna said...

Rosebud, siitä ompelukoneesta. Mullakin on erittäin lyhyt pinna, mutta jotenkin olen niin innoissani ompelusta, että pinna on pidentynyt kummasti. Tosin vain ompelujuttujen suhteen. Mut vielä vuosi sitten olin sitä mieltä, että jos jotain piti purkaa niin mieluummin heitin roskiin :D

Räpeltäjä said...

ssTäydet pisteet sisukuudesta. Mulla toi olis varmaan lentäny jo roskiin. Ei oo helpot noi taskut ei. Voit olla tosi ylpeä itsestäsi. Monta muutakin pahaa kohtaa tuossa takissa ja selvitit kaikki!

thiire said...

On syytäkin olla ylpeä! Tosi hieno!

Mörkö said...

Aivan ihana takki! Käy todella kateeksi sillä ompelukoneet vihaavat minua, niillä on taipumus aina hajota kun kosken niihin.:D

Anonymous said...

Onnistunut ja tyylikäs takki!
Onneksi olkoon!

Hylly näyttää loistavalta ostokselta (vaikkei olisi väreiltään just). Kirpparit ovat pienibudjettisen pelastuksia!

Teija said...

Nätti takki, kiva materiaali. Aika hyvä löytö tuo uusi hyllysi, se näyttää Ikean Robin-sarjan hyllyköltä, oli myynnis pari vuotta sitten...hinta oli hiukan enemmän kuin kolme euroa :D

Kirpe said...

Kuule!!! Tuo takki on todella hieno :) Onnea ja hyvää joulunodotusta teidän poppoolle.