Tuesday, December 19, 2006

Palmikkosukat

Nämä sukat sain äsken valmiiksi. Eilen illalla piti tehdä, mutta lapset saivat vuorotellen itkuraivareita unissaan, niin eihän siitä mitään tullut. Joten meinas tulla kiire, kun tänään annamme nämä kerhotädille. Reilu tunti meni kiilakavennuksista loppuun!


Kaikki speksit log cabin sockseista, mutta palmikot halus pysyä yhdessä linjassa, paitti kantapäässä missä ne menee ihan omia menojaan. Lanka on Isoveli ja puikot 3,5mm.

Eilen käytiin lasten kanssa kaupassa ostamassa pelkästään leivontatarvikkeita. 20e pelkkiin mausteisiin ja jauhoihin!!! No mut enemmän olis mennyt jos ostais valmiina. Iltasella tehtiin sitten Englantilainen hedelmäkakku, ja lasten mentyä nukkumaan tein ekan kerran elämässäni lanttulaatikkoa! Perinteisesti mummi tekee lootat, mutta mulla oli vanhaks menossa olevia lanttuja niin ajattelin kokeilla... Kai ne onnistu ihan hyvin, en niin paljoa siinä yöllä enää maistellut.

Kerhossa on tänään nyyttärit, täytyy mennä leipomaan. Joululahjatilanne on kerrassaan loistava, 2 ½ tumppua vielä, ne valmistuu nopeasti.

7 comments:

Kati E said...

Oi, ihanat sukat. Toivottavasti kerhotäti tykkää. :D

Mä olin eilen kuuntelemassa ja katsomassa kun mun esimies valehteli sujuvasti vaikka meidän piti keskustella avoimesti. :SS

Lea said...

Ihanan jouluiset sukat!

KirsiÄr said...

Onpas jouluiset. Olen hieman hämmentyneenä näissä blogeissa lueskellut, kuinka lapsosten kerhotädeille ja opettajille ja päikyn tädeille tehdään vaikka mitä hienoa. Ihan uusi tapa mulle.

Susanna said...

Kati, voi huokaus tota sun pomoa. Saunan taa jne...

Kirsi, mä oon luullut että ne on vaan ne muutamat äidit jotka lahjoja antaa, mutta mitä ilmeisemmin tapa on yleistynyt. Joulujuhlassa tuntui olevan ihan kilpailua että kenellä minkäkinlainen paketti ym.. Mä annoin muille hoitajille vain karkkia ja askartelin heijastimet huovasta, mutta tälle Jocsun kerhon vetäjälle halusin antaa jotain spesiaalia, koska hän on niin ihana, ja tiesin että osaa arvostaa käsityötä.

Mä muistan kuinka katkera pentuna olin, kun muut toi opettajalle vaikka mitä pikku paketteja, meillä se taas ei kai kuulunut tapoihin. Ainakaan mulla ei ole mitään muistikuvaa että itse ikinä olisin vienyt mitään. Mutta sen katkeruuden muistan :/

Annika said...

Kauniit sukat!

Silloin kun itse kävin koulua, oli tapana luokassa kerätä rahaa, jolla sitten ostettiin opettajalle kukkanen.

Anonymous said...

Meidän pojalla on sen verran kiva (perhepäivä)hoitaja, että olisi kummallista olla muistamatta. Ei mitään isoa, ajatushan se kait on tärkein? Ja varsinkin kun se täti ostaa hoitolapsilleen pikku lahjat.

Viime jouluna "aikuistuin" ja tein itse eka kertaa laatikot ja paistoin kinkun. Ja totesin, ettei se niin vaikeaa ollutkaan. Tai sitten se oli aloittelijan tuuria...

antitäti said...

Superkauniit sukat. Mä tein vain sellaiset patalapputossut (kuudet). Viime vuonna piti neuloa YHDEKSÄLLE ja silloin meinasi tulla hiki :).

Sun blogi on mahtava!