Monday, December 11, 2006

Taftiliivi

Huh ja hah, mulla on sittenkin toivoa suoriutua tästä hommasta. Oikeasti mua ei edes ahdista yhtään, vaan olen aivan innoissani. Pois ahdistukset ja stressi, Hennesille on lyhyt matka jos menee mettään :D


Jocsun liivi. Hitto et oli vaikea, tai oikeastaan vain olkapäiden osalta. Mitä mieltä olette, voisiko liivi olla tällainen aukinainen? Ehkä vain jotkut kiinnitysnauhat tms? Vaikka kuin mittailin, ja pelkäsin jopa että tulee liian iso, liivi on aika nafti. Pelottaa muutenkin napinläpien ompelu tuohon taftiin, kun konekin temppuilee... Eikö auki pidettäviä liivejä myydäkin? Eteen tulee vielä organzasta joku koristehässäkkä.

Takaa tällainen. Nauhat oli tarkoitus olla organzasta, mutta sehän oli ihan mahdoton homma... Nyt meinaan tehdä nauhoihin helmikirjailuja ehkä.


Nyt täällä tosiaan näyttää siltä että jotain tehdään. Lattiakin on ihan täynnä kaavoja, ja rappusissakin on taftipalasia kun pitää ravata vähän väliä suuntaan jos toiseenkin. Oli pakko lopettaa tällä erää, Jocsu tuli sanomaan, että äiti, joko se kohta on valmis, mä en enää jaksa leikkiä... Pitäs lähteä käymään Menitassa, mutta kattoo ny.

10 comments:

Niina said...

Mun mielestä ihan hyvin vois olla aukikin. Mutta onhan sitten kaikenlaisia hakasia. Tohon voisi sopia sellaiset narusta tehdyt kiinnityssysteemit jotka laitetaan ihan reunaan (en tiedä oikeaa nimeä)

Anonymous said...

Vitsit, että ihminen on Taitava! Ajattelin vaan sitä, että tuon ikäisellä lentää ehkä liivi herkemmin pois päältä, jos se ei ole kiinni millään? Mutta muuten vois olla aukikin ihan hyvin.

Marsvin

Susanna said...

Niina, sellaisia naruja mä mietinkin..hmm. Pitää ehkä kokeilla eri juttuja.

Marsvin, kiitos ;). En mä usko että päältä lähtee, Jocsu on sillain aika tarkka vaatteistaan, eikä juurikana riehu tuollaisissa juhlajutuissa.

Anonymous said...

Susanna, okei, meidän lapset taitaa sitten olla ihan eri planeetoilta ;-0

Marsvin

famu said...

Tyylikäs liivi.Mielestäni kyllä joku kiinnityssysteemi vielä korostaisi kokonaisuutta.

Anonymous said...

Hienoja vaatteita olet jälleen tehnyt. Luulisin kyllä että napit ja napinlävet onnistuu, kunhan silität kovikekangas listat etureunoihin. Jos vielä mietit niitä oikeita nappeja siis.
Ompelu iloa
toivottaa Maikki

Anonymous said...

Liivi auki ja organzasolmio? Tekee tosin lisää ompelemista...

Niina said...

Umm...siis niitä sellasia missä on nauhasta tehty "nappi" ja vastakappaleessa on sitten lenkki ja yleensä ne on vielä jotenkin koristeellisesti kierrelty ne loppunauhat. Niitä mä tarkotin, mutta miksi ihmeeksi niitä kutsutaan??

tinna said...

Voihan tuommoseen laittaa vaikka sellaset pienet hakaset? Nehän on helppo kiinnittää tollaseen liiviin.. Mutta miksei sitä aukikin vois pitää? Tosin en sitten tiedä miten hyvin se pysyy vilkkaan pojan päällä :) Hieno liivi se jokatapauksessa on! Ja ihanan mekon olit tehny!!

Nuttula said...

Jotkut hakaset voisi olla kätevät liivissä? Hienoja lasten vaatteita olet tehnyt!

nina