Tuesday, January 30, 2007

Pikkasen tekee tiukkaa

Taisin joskus mainita että ennen lankahamsterikuuta pitäs olla Rogue ja Jocsun flavia valmiina. No, ain´t gonna happen... Kun ei ehdi niin ei ehdi, ja mä olen ehtinyt tavallista vähemmän. Mutta pisteitä siitä että yritys on ollut kova, enkä ole aloitellut uusia töitä. Uskomatonta mutta totta, kesken on vain kuusi työtä (rogue, flavia, 2x tumppu, sukka, säärystimet) ja näitä paitoja lukuunottamatta nuo kaik muut on sellaisia yhden päivän projekteja (jos haluais rutistaa).

Roguen hihat on tässä vaiheessa. Alun taite meinas viedä hermot ja olin jo tekemässä yhtä hihaa kerrallaan kunnes viisastuin ja neuloin samantien toisen alulle, nyt teen niitä yhtaikaa. On siis toivetta saada tää joskus valmiiksi. Kiire olis, koska mulla ei ole mitään kivaa luisteluvaatetta. Vielä kun pääsis ostamaan niitä luistimia...

Falvian toinen hiha on tässä. On ihan selviö ettei lanka tule riittämään, mitä oikein kuvittelin tekeväni kolmella kerällä flavia babya? Onhan se riittoisaa, muttei nyt kuitenkaan niiiin riittoisaa. Huomenna on siis pakko roudata lapset Menitaan tai odotella kuukausi että langanostolakko menee ohi. Kuvassa myös hämäkki millaisia lapset teki tänään. Langan pujottelu neulalla oli ihan huippua (sai koskea äitin neulaan!!!), ja ajattelinkin kaivaa ompelukuvat esiin Jocsun kanssa. Tiiä sit riittääkö kärsivällisyys vielä.

***
Ollaan vietetty normiarkea, ulkoiltu sikana, jumpattu satujumppaa ja tonttujumppaa, pelattu fortunaa tuhansia ja taas tuhansia eriä, luettu kymmenittäin satuja ja sitten vaan makoiltu ja halailtu. Viikonloppuna käytiin kirjastossa, mikä oli kirjasto-autoon tottuneille lapsille suuri ihme ja kumma: äiti tässä kirjastossa ei ole pyöriä!!! Auto tulee niin kätsysti tohon viereen, niin eipä ole pariin vuoteen käyty tavallisessa kirjastossa..

Jepujee, huomenna tiedossa taas lääkärireissua, ja aamulla uimaan. Ja sitten sit vissiin sinne Menitaan, ei kai tässä muukaan auta. Ja talven IK pitäs hakea akateemisesta. Muuta en sit saakaan ostaa koko kuun aikana. Paitsi ne luistimet.

5 comments:

Taina said...

Mitä lankaa tuo Rogue on? Ihana väri!

Anonymous said...

Mukavaa lukea näin leppoisia kuulumisia, ei ressiä itse asetetuista deadlineistakaan. Rogue näyttää ihanan muhkealta ja lämpöiseltä jo pelkästään väriltäänkin.

Mut kröhöm, miten teillä siellä pääkaupunkiseudulla voi olla jo talven IK akateemisessa kun se ilmestyy vata helmikuussa :D

Anonymous said...

Kuulostaa hyvältä arjelta :)

Nyt mä kuulen Menitan ja Akateemisen kutsun korvissani, voih *yrittää vastustaa*. Mä oon heikko ihminen mikä tulee kirja- ja lankakauppoihin. Ne ovat niin ihania paikkoja!

Anonymous said...

Tosi upeaa lankaa tuossa Roguessasi!

Susanna said...

Roguen lanka on Rowanspun aran. Nätin näköistä muttei mitenkään erityisen liukasta neulottavaa :D

Laura, tjaa, ilmeisesti mulla ei siis ole mikään kiire sinne akateemiseen :). Mä vaan jotenkin ajattelin et se olis tullut jo. Mut hyvä niin kun oon kipeä eikä päästäkään minnekään...