Friday, January 12, 2007

Vinkki

Jos 3mm puikoilla neulominen ei inspiroi tai tuntuu kovin hitaalta, neulo ensin jonkin aikaa (vaikka resorin verran) 2,5mm puikoilla. Kun vaihdat kolmosiin, ne tuntuu käsissä haloilta. No okei kynältä. Ja johan maistuu neulominen. Ja kutosista kolmosiin ei kannata vaihtaa ainakaan lennossa.

***
Miksi, oi miksi perjantai-illan ohjelmisto on niiiin tylsää? Mä tulen hulluksi täällä! Kävi sillai, että Jocsu halusi makoilla just Melindan sängyssä, mikä taas ei sopinut neidille (joka jo oli siellä sängyssä) ollenkaan. Poikani sitten raapi siskolleen kivat ventit käteen, voitte kuvitella mikä huuto siitäkin tuli. Vein Melindan alas, ja palasin pitämään palopuhetta aiheesta "meillä ei lyödä tai raavita ketään". Ei suostunut tulemaan alas anteeksipyytämään. Sanoin että pysyt ylhäällä kunnes huvittaa pyytää anteeksi. Ja tämä ei suinkaan meillä suju tuosta noin vain, vaan hirveä huuto ja parku ja ovenkahvassa roikkuminen, mutta ei uskaltanut tulla perään sentään.

Noooo, Melinda oli sitten sammunut sohvalle, klo 18.20. Yritin herätellä, ei herää. Vaihdoin yövaatteet ja vein sänkyynsä, ja kappas Joachim-scissorhands on sammunut myöskin. Perhana! Siis muuten tietty ihan loistavaa, mutta kun pikkuväki on syönyt viimeksi kolmelta ja silloinkin vain välipalaa. Voe mömmö, taitaa jäädä yöunet taas vähille.

Muutama yö ollaan muuten nyt nukuttu perhepedissä poikittain vanhempien sängyssä. Äitin ja isin jalat roikkuu laidalla (onneks ei olla paljoa pidempiä kuin 160cm...), mutta kaikki mahtuu hyvin, ja Jocsun mielestä se on suuri seikkailu. :D Posted by Picasa

2 comments:

AnneM said...

no voi kökkö teidän nukkumattia... johan tempun teki! Musta itestä ainakin tuntuu, että jaksaisin päivällä ihan mitä kiukkuja vaan, jos vaan saisi nukkua yön heräämättä....

Jenni said...

Jaksamista yötä varten!