Monday, February 05, 2007

Calorimetry

Härkää sarvista taas. Hippy muotoutui Calorimetryksi samalla kun lapset katsoivat Tomi Traktoria. Ihan keksin hatusta silmukkamäärän ja kerrosten lukumäärän, ja kerrankin meni kerralla nappiin. Pituus on just oikea, ehkä olisi voinut olla vähän löysempi. Mutta Hippyhän lötkähtää tunnissa, niin no hätä. Kuvasta näkee hyvin että mun hiukset antaa jo ihan uuden merkityksen sanalle "juurikasvu". Tarttis varmaan tehdä jotain...
Calorimetry, silmukoita 60 kerrostoistoja öö niin että neljä reikää per puoli.
lanka: Novita Hippy ruhtinaalliset 17g
puikot: 5mm

Ihan kiva korvanlämmitin. Voi olla että pitää tehdä näitä pari.

***
Kamala päänsärky taas. Eikä huvita. Kaapissa ei ole mitään ruokaa, polvi on niin kipeä etten viitsi kauppaan. Enpä kyllä jaksaiskaan. Yöt on taas olleet yhtä rikkonaisia kuin jos olis pikkuvauvoja koti täys. En muista koska olisin viimeksi käynyt missään. Saati sitten missään kivassa. Ens viikonlopun saan viettää yksinäni lasten kanssa, onhan se kiva että joku pääsee työpaikan relausristeilylle.. Miksei mun työpaikka järjestä sellaisia? Ai niin kun mä olen se työpaikka, niinhän se menikin. Eikä meillä just nyt ole resursseja järjestää mitään. :D. Että jos mennään vaikka asiakkaitten kanssa pulkkamäkeen tai jotain... Oikeesti välillä tää kotona oleminen tuntuu kyllä maailman typerimmältä ratkaisulta. Siis jos ajattelen vain itseäni enkä lapsia.

No joo mut nyt pitää kehittää jotain puuhaa ennenko muksut hyppii seinille :D

6 comments:

tuatara said...

Rinta rottingille, muista että sä oot toimari (sihteeri, siivooja, asiakaspäällikkö,yhteyspäällikkö, logistikko jne.). Vedät aina tilanteen salliessa /vaatiessa vaan sopivan roolin päälle. Ei, mutta oikeasti tsemppiä kotiin! Olisko mahdollista että teillä olisi viikonloppuna varjoristeily kotona (minidisko lastenlaulujen tahtiin, ruoka seisovasta pöydästä, pallomeren sijasta saisi kerrankin pomppia sängyllä)?

Susanna said...

Tuatara, ihan totta! Toimari! Täytyykin tilata käyntikortteja :D. Varjoristeily onkin hyvä idea. Tai sitten voisin vaan ostaa kilon jäätelöä, laittaa lapset aikaisin nukkumaan ja katsoa jotain hömppää dvd:ltä.

SirpaM said...

Meillä oli pienenä risteilyn tai hotellin leikkimisessä tärkein osa se, että laitettiin kaikkien huoneiden oviin numerolaput. Äiti kyllästyi niihin sinitarroihin, mutta meistä se oli jostain syystä kovin hauskaa. Oltiin tosin varmaan vähän isompia. Mutta kuitenkin, koko koti laivana oli hauska leikki.

Uneliashaave said...

Sopiva rooli päälle joo, se on hyvä idea, kuten Tuatara sanoi :)

Katos Susanna, teette kotiin risteilyaluksen siirtelemällä huonekaluja ja palkkaat aviomiespalvelusta miehen toimimaan kapteenina ja muuna laivan henkilökuntana. Otat itsekkin sen loman kannalta :) Ellei sun miehes sitten kerkee kapteenin rooliin :)

Anonymous said...

Tee lasten kanssa jotain kivaa, siis nauti itsekin(tai yritä edes nauttia).
Toi laivaidea on just hyvä, älä ajattele että elämästä voi nauttia vain jos lapset nukkuu vaan nauti lasten kanssa ;-D
Kotonaolo on aika pitkälti kiinni asenteesta, toisille se sopii ja toisille ei.
t.toinen Susanna

Susanna said...

Toinen Susanna, juu kyllä me kovasti nautitaan joka päivä monista asioista, en mä sillä! Nyt vaan oli totaalinen plääh kun tammikuun ekasta päivästä lähtien joku on ollut kipeänä, enkä tosiaan ole aikoihin käynyt missään. Päivästä toiseen me täällä leikitään ja riehutaan ja on kivaa (kaikilla),mutta kai sitä nyt saa haluta jotain muutakin? (kuten kauppareissua yksin?) Pitemmän päälle on aika hajottavaa kun ainoat keskustelukumppanit on polvenkorkuisia...