Wednesday, February 07, 2007

Kuvioita kankaalle

Pitkästä aikaa huvitti suunnitella jotain painatusta. Jocsu tykkäs koirapaidasta, joten päädyin sit tekemään vain tassun kuvia tällä kertaa :). Turvallisen helppo kuvio.. Paidasta puuttuu vielä vähän hienosäätöä, mutta ihan perus teepaitahan tuo.

tassupainatus

Eilen Jari kävi ostamassa mulle ergonomisen tyynyn (Hemtexillä 50% ale!!!), ja aamulla olo oli kuin olisi saanut uuden niskan. Vaikka olisin voinut nukkua pitkään, ahkerasti vääntäydyin ylös ja menin uimaan. Ja kävin kaikessa rauhassa hi-taas-ti hoitamassa asioita ja kaupassa, ja nyt on äiti kuin uusi. Neljän tunnin poissaolo tuntui niinkuin olisi ollut koko päivän poissa. Taas jaksaa.

Rakennettiin tänään muovailuvahajuttuja. Kun ilmeni että lapset mieluiten pyörittävät pitkulan ja sitten myttäävät sen ja tekevät tornin, päätin että mua ei nyt tässä tarvita sotkemassa hienoja möykkyjä, ja hain neulomuskamppeet. Aloitin sitten sen Voguen mohairneuleen, muutin ohjeen pyöröksi, ja rukoilen kärsivällisyyttä tehdä se pian valmiiksi. Ainakin on sopivan aivotonta tv-neulottavaa (sileää, sileää, sileää).

En tiedä miks, mutta mä en enää osaa tehdä mitään sen jälkeen kun lapset menee nukkumaan. Jos Jari on iltavuorossa (tulee 22.40), minäkin usein otan tirsat. Tai katson tv:stä jotain, ehkä neulon. Mutta en osaa ryhtyä ompelemaan, tai muutenkaan tekemään mitään. Ja vaikka Jari olisikin kotona, en yleensä osaa ommella iltaisin. Niska on siinä vaiheessa jo niin jumissa ettei voi leikata kankaitakaan. Tulee sitten vain oleiltua, ja usein vaan mentyä ajoissa nukkumaan. Millä muuten btw ei tunnu olevan mitään vaikutusta väsymyksen tilaan! Ehkä se univelka on jo mennyt yli jonkun rajan eikä nukkuminen enää auta :D. Toisaalta sitä muistaa millaista oli pikkuvauvan kanssa. Kun tunnin välein piti herätä, viikkokausia. Saattoi sammua istualleen, kun oli niin väsynyt. Tämä ei ole mitään siihen verrattuna.

Lopetanpa höpinän ja menen tekemään ruokaa.
ps. vyötäröltä kadonnut 3cm ja kiloista 2,5!

4 comments:

Petra said...

Olipa taas hauska t-paita!
Ehkä se on ihan hyvä ettet tee ihan kauheesti silloin illalla, tarvitset varmasti sen hengähdystauon itsellesi...

En tiedä onko soveliasta kommetoida painonpudotukseen liittyvää raporttia, sattui vaan alla olemaan seuraava otsikko: Calorimetry... :D Ja siis tsemppiä painonpudotukseen (jos sellaiseen koet tarvetta, itse pudotin reilussa vuodessa 13kg, juuri sen mitä olin kartuttanut ylimääräistä - se tuntuu tosi hyvälle! :) )

Katiija said...

onnea kadonnoille senteille. Minä myös muuten muunnan ohjeet aina pyöröpuikoille. Ja univelasta sen verran, mä sain nukuttua tänään kolmen tunnin päikkärit... oli muuten aika juhlaa. Ehkä osa on nyt univeloista kuitattu. Ja varmaan ens yönä tulee lisää kun lapset on kipeänä!

Susanna said...

Petra, niin joo, onhan se hyvä hengähtää. Mutta joinain iltoina tuntuu että haluaisi esim ommella, mut jotenkin ei vaan sit jaksa tai saa aikaiseksi. No, eipä sillä suuresti väliä ole :D. Hih, calorimetri tosiaan :D

tavoite oli pudottaa 5kg (reilussa kuukaudessa), mutta olen tähän tosi tyytyväinen, koska sairastelujen takia tammikuussa tuli harrastettua tasan kerran ja sekin oli kävelylenkki. Eiköhän se tästä. Kylläpä muuten löytyy tavallisesta perusterveellisestä ruokavaliosta paljon ongelmakohtia, piilorasvoja ja piilosuoloja! Pöyristyttävää! Mut ei löydy enää ;)

aura said...

Mä näin tossa pari yötä sitten unta, että Calorimetry liittyi jotenkin laihdutukseen. Jotain sellaista, ettei laihtuminen ole mahdollista, jos ei neulo sitä.