Thursday, February 08, 2007

Yhteishaku

Voi helvetti. Kuka noita hakulomakkeita oikein tekee? Tarvitaanko tosiaan kaikki tieto? Kädet tärisee. Mitä jos tuleekin laitettua väärä numero ja päädyn peräseinäjoelle opiskelemaan riistanhoitoa? Missä mun yo-todistus on? Mitkä mahtavat perustelut keksin joustavaan hakuun, että just mut on pakkopakko ottaa kouluun? Uhkaan että jään kostoksi pitkäaikaistyöttömäksi jos ei paikkaa tipu?? AAARGH! Ja miksei tätä koulutusta voi olla missään lähempänä? Leppävaarassa on tekstiilin ja vaatetuksen suunnittelun/valmistuksen linja, mutta se näyttäis olevan ihan eri asia kuin pukuompelu. Mua ei niinkään kiinnosta se kankaan teko vaan nimenomaan vaatteen. Mutta saa kelvata kakkosvaihtoehdoksi, on ainakin sama ala. Ja oikeastaan tunti bussissa aamuin illoin kuulostaa ihanalta. Vain minä ja musiikki.

13 comments:

Anonymous said...

Onnea matkaan!!!

Stricker said...

Peukut on pystyssä! Ja onnea kaventumisesta!

Kati E said...

bd Suski kouluun kouluun kouluun.

Kristel said...

*tyrsk* Riistanhoitoa Peräseinäjoella... Mutta hei, ajattele, sitten vasta olisikin monta tuntia aina kerralla aikaa neuloa koulumatkoilla! ;)

Oikeasti, onnea matkaan! :D Toivottavasti tärppää.

TiinaV said...

Peukut pystyssä! Vai riistanhoitajaksi... :D siun kohdalla se varmasti päätyisi suunnitelmiin tehostaa hirvien käyttöä lankateollisuuden raaka-aineena. Ala mieluummin vaikka alpakkafarmariksi!

Susanna said...

Tiina, tossa on muuten ideaa. Tällä päätöksellä, jos en pääse kouluun ostamme alpakan tai kaksi ja muutamme jonnekin söpölle maalaistilalle.ugh :)

derea said...

Niimpä! Munkin pitäis täytellä tota yhteishakulomaketta, ja opo oikein kivasti vaihto koulua tammikuussa, joten nyt pitäis osata täyttää se jonkun äikänmaikan kanssa :D

Anonymous said...

moi! onko järvenpään ao liian kaukana?
jos siellä on sama ope vielä kun oli vuonna miekka ja kypärä niin et tule katumaan. ja ei ole paha kävely matka bussille tai junalle.
-päivii, "vanha amislainen"

tui said...

Hakulomakkeet on kamalia. Tappelen täällä omani kanssa, ei ne yliopiston hakulomakkeet sen helpompia ole.

Mutta peukutan!

Susanna said...

Päivii, mä mietin tota järvenpäätä kyllä, mutta joutuisin meneen eka bussilla junalle, junalla helsinkiin/huopalahteen ja siitä toisella junalla jpää. Taitaa mennä liian hankalaksi. Tai sit pitäs muuttaa sinne, mutta sitten ei olis tämänkään vertaa turvaverkkoa ympärillä...

Soile said...

Lomakkeet yleensä on ihan syvältä. Olen ikionnellinen, että verottaja lähettää sen ehdotuksen eikä tartte ite piirrellä mitää numeroita ja ruksia ruutuja. (Olisin varmaan jo vankilassa jos ite pitäisi mokomia lomakkeita täytellä.)

Sanni said...

Lykkyä pyttyyn, mulla tökkäs hakulomakkeen täyttö siihen et "lähin " koulu ois ollu Jämsässä...:(

KirsiÄr said...

Motivaatiotahan ne noissa perusteluissa väijyy. Ja haastatteluissa. Sekä sitä, kuinka realistinen käsitys opiskelusta ja alasta on.

Lomakkeet. Äh! Minä, korkeakoulutettu ihminen, ihan suosiolla otin luurin kouraan ja täytin äsken lomakkeen asiakasneuvojan kanssa, kun en ymmärtänyt mitä minulta haluttiin.