Sunday, February 04, 2007

Joulu meni jo

Mut ei se mitään. Tuli tehtyä neidille fleecemekkonen ja housut. Näyttää ihan siltä että nyt pitäs mennä luistelemaan ;).Paidan ohje Ottobre 4/2000:5
koko: 104cm (sairaan kapeat hihat ja pieni kaula-aukko)
Kankaat fleeceä
Housujen kaava muokattu Melindalle sopivaksi monesta eri (Ottobren) ohjeesta, tätä samaa kaavaa mä aina käytän ;)Taakse ompelin dalmatialaisnauhaa, ajattelin että se on ihan kiva olla näkyvissä, ja samalla neiti itsekin (ja isi) näkee miten päin housut tulee.

Pompulahattu 2.0
Tää kangas on vaan niin rakasta ;). Ohje on uusimmasta SK:sta reippaalla kädellä muokattuna.

***
Mut kutsuttiin bloggerbetaan jo kuukausi sitten mutten ole jaksanut tehdä asialle mitään. Tuntui että kaikki betablogit oli jotenkin hitaita ja kuvat latautui iät ajat, siksi vetkutin. No tänään tuli sitten ukaasi että nyt on vaihdettava, kerran olisi voinut vielä kirjautua vanhaan. Höö, toivottavasti tää nyt toimii :D.
edit: ainakin nämä kuvien/tekstien asettelut meni aivan persiilleen.*ttu

edith2: herranen aika mitä täällä blogistaniassa oikein tapahtuu. Viettää pari päivää netittä niin blogilista on täynnä lankahamstereita ja tissejä. Mua naurattaa niin paljon, että olen ihan tikahtua. :D:D

edith3: säädin vähän juttuja. Ja sitten alkoi tulla taas korvista koko touhu.. Jatkan kun ehdin! Niin ja palasin siis takas tähän mun ekaan pohjaan, mitä olikin jo ikävä.. Eipäs vaan vaihdoinkin taas pohjaa. Täytyy vielä miettiä tota värimaailmaa, mutta nyt saa olla näin.

5 comments:

golden said...

Kiva kun taas päivitit ja esittelit uusimpia tuotoksiasi!
Ja mua naurattaa blogisi nimenmuutos, paras tähänastisista! :)

Vilma said...

Joo, listalta ei kohta puutu ku Hamsteritissit. Vai pitäiskö olla ennemminki Tissihamsterit? :D

Tellu said...

vähän aikaa kyllä piti miettiä, että minkähän blogin oon tilannu, kun luki että susannan tissit. En aikasemmin ole törmännytkään näihin nimen muutoksiin. Mutta on ne ihan hauskoja. Päivän piristys! ;D

Koukuttaja said...

Voi että mä en tajua tota. Miten sä teet sen? Miten sä saat ompelukoneen tekemään sitä, mitä haluat? Musta tuntuu, että mä en osaa enää edes verhon taitosta ommella, heti lähtee vinoon ja vinkuralle ja lanka menee suttuun ja hermostuttaa. Olen tosi kateellinen, olis niin kätevää vaan ommella omat vaatteensa.

Susanna said...

Koukuttaja, kiitos :D. Resepti onnistuneisiin ompeluksiin: Kieli keskelle suuta, paininjalkaa pitää puristella vain kevyesti, konetta pitää huoltaa hellästi ja usein,pitää kiroilla laveasti säännöllisesti, ja uskoa kovasti sekä itseensä että koneeseen.

Mut voit lohduttautua sillä että aikuisten vaatteiden ompeleminen tulee usein _kalliiksi_.