Tuesday, February 27, 2007

Loppukiri

Hamsterikuukausi lähenee loppuaan. Olen ottanut paidan kanssa kunnon loppukirin, eilisen aikana tein yhden kokonaisen hihan! Tai siis, no, kainaloon asti, mut kuitenki ;). Nyt väännän pyörönä loppuun, kyllä se tästä valmistuu. Jarikin on sopivasti illan töissä. Paita näyttää ihanalta. Mä todella toivon että siitä tulee hyvä.

Eilen yritin laittaa lapsia päiväunille kun olivat molemmat niin puhki. Ei se oikein onnistu, Jocsu on niin vahvasti sitä mieltä että hän ei nuku, ja Melinda kävi kierroksilla. Mut sain ne hiljaiseksi kuitenkin, luin satuja, neuloin, kuvailin niille kesän värejä ym. Sovittiin että ollaan ihan hiljaa kunnes kello soi. Laitoin kännyn soittamaan tunnin päähän, ja jatkoin neulomista. Ajattelin, että mikäs tässä istuessa, kerrankin ovat hiljaa.. Melinda sit nukahti ja me läksittiin Jocsun kanssa leipomaan. Kovasti on ollut kiukunpuuskiin apua siitä että Joachim on saanut tehdä kaikenlaista pientä äidin/isin kanssa kaksin. Mut tietty kun aamulla just ajattelin miten kivasti kaikki on viime aikoina mennyt, meni tää päivä ihan penkin alle, mutta olkoot... Kai niitä kiukkuja itse kullakin välillä on.

Blogi on saanut lyhyessä ajassa yli 20 uutta lukijaa blogilistan kautta. Mainittakoon, että sen päivän aikana kun blogin nimi oli "Susannan tissit", tuli 7 uutta... hih. Mutta missäs te kaikki ootte? Kommenttirintamalla on ollut niin hiljaista! Olen kyllä itsekin ollut vaihteeksi todella huono kommentoimaan, helposti käy niin että pikaisesti vain lukee läpi. Ryhtiliikettä luvassa..

Nyt taidan lähteä luistelemaan, pitää näköjään kenttäkin kolata kun tuolla sataa jotain *toivottavasti se ei ole mitään märkää*.

19 comments:

seijap said...

Hello taas,

silitin ensin valkoiselle lakanakankaalle ja sitten paitaan. Tuli kivat. Vaikka en niin siistiä jälkeä saakaan kuin sinä.
Kiitos, oli jotenkin paljon helpompi tehdä omakin päätös kun oli kysymyksen kakistanut ulos.

Susanna said...

Seija, niinhän siinä usein käy. Jotenkin kun pukee lauseiksi mitä pohtii, asiakin avautuu erilailla. Hyvä että painatus onnistui! Enkä minäkään ole mitenkään hyvä tuossa päälliompelussa vai miksi sitä nyt sanotaan. Ja varsinkin mun kone on siinä surkea. Mutta hi-taas-ti kun polkasee kaasua, niin menee vähän sujuvammin.

Kati E said...

Joop, mäkin olen viime aikoina postannut surkeasti, kommentoinut vielä surkeammin ja silleen. :SSS Loman "iloja"?

Susanna said...

Kati, niin varmaan ;). Ja eihän sitä aina ole mitään sanottavaa. toisen blogissa ei aina tule sanottua, että "kiva takki", vaikka tarkoittaisikin sitä. Mut omassa blogissa on syvästi riemuissaan joka kommentista (no melkein). Olikos teillä kiva loma?

Marja said...

Täällä yksi uusi "tilaaja":)!(Mitään tissijuttuja en oo kyllä nähnyt...)
Ite vasta hiljattain kyhäsin oman blogin.Pitkään tuli kyl seurailtua toisten blogeja!
Olet ihailtavan ahkera ompelemaan vaatteita!
t.laiska pukuompelija;)

Kanerva said...

Täällä yksi vakkarilukija - yritän kyllä kommentoidakin, koska itsekin tykkään saada kommentteja blogiini.

Carita said...

Sun paidasta on tulossa tosi ihana!
Meilläkin on ollut havaittavissa sisarkateutta nyt kun Meeri on isompi. Mutta siihen tosiaan auttaa puuhailu äidin/isin kanssa ilman sisarusta.

Sanni said...

Hep täällä ollaan! Nykysin vaan ei kerkii kommenteerat hyvä kun ehtii päivittän tarkistaan onko uusia kirjotuksia. Meillä pikkuneiti otti jalat alleen testiin ja illat ja yöt huudetaan hampaita tuleviks :)
Paita näyttää ihanalta, olen itsekkin vasta oppinut näkemään punaisen kauniina värinä (äiti aikanaan osti tai teki kaikki mulle punasena, niin jotenkin itse kun alko päättää kaikki oli ei punasta)

Jatta said...

Jep jep, näinhän se on että pitäis kommentoida enemmän.. Sunkin blogia tykkään lukea ihan kauheasti, mutta kun ei ole omia lapsia niin on tosi vaikea kommentoida mitään. Olipa huonosti selitetty, mut ymmärrät varmaan :)

Tellu said...

Täällä ilmoittautuu kans yks vakkari blogisi lukija. Myönnän että olen tosi huono kommentoimaan kenenkään blgeihin, vaikka toki niitä kommennetja on omassa blogissakin kiva lukea. Olen aina ihaillut suunnattomasti sun tekemiä käsitöitä, varsinkin ompelu puolella. Tsemppiä!

Vilma said...

Mulla on kommentointityhjiö ollut jo jonkun aikaa, en vaan osaa pukea ajatuksiaan sanoiksi, höh. Mikälie valkoisen kommenttilaatikon fobia. :P

Täällä mä kuiteski hillun vähän väliä, vaikkei musta mitään hetkeen kuuluiskaan! :)

laura koo said...

Moi. Ahkeraan minäkin täällä pyörin, vaikken aina puumerkkiä jätäkään. Mohairista on tulossa ihanan lämpöisen näköinen neule, pidän peukkuja että saat puserrettua sen valmiiksi :)

Yhdestä taannoisen postauksesi kuvasta muuten katsoin, että onpas Melinda jo iso tyttö, pikkuneiti :)

Hhilmaa said...

Kyllä me täällä ollaan, vaikkei meteliä pidetäkään ;)

Anonymous said...

Luen aina sun blogia, mutta kommentointi tahtoo aina kiireessä jäädä.Ihania vaatteita oot muksuille tehny ja siinä säästää kyllä pitkän pennin.Aurinkoisia kevätpäiviä! terkuin Nonna (se jonka lapset pelasi kaalilla jalkapalloa)

Anonymous said...

Hei!
Tämä on mun lemppariblogi! Olen vähän arka kommentoimaan, vaikka inspiroidunkin esim. sun ompeluksistasi kovasti.

Katja

Kenguroosa said...

Olen uusi sivuillasi ja uusi blogilainen ylipäätään. Sivusi vaikuttaa tosi kivalta ja aion vielä tutustua enempi. Olet nyt tilauslistallanikin ;)

milliini said...

voivoi. tunnustan minäkin että lueskelen tiuhaan mutta kommentoin hyvin vähän. blogilistan kautta siis, enkä muuten liittynyt lukijaksi tissiaikaan :)

thiire said...

Sori, etten ole ahkerasti kommentoinut! Ihan tosi, olen käynyt lukemassa kaiken täällä, mutta en ole jaksanut sanoa mitään. Onko kaikki ok?

Elina said...

Täällä on varmaan yksi niistä uusista tilaajista. Olen seuraillut blogiasi aktiivisesti viime kesästä asti, mutta blogilistasuosikkeihini lisäsin sen vasta hiljattain (tisseillä ei ollut vaikutusta asiaan). M'oon ylipäänsä ollut jotenkin laiska blogilistan käyttäjä, selaimen suosikkilista kun on palvellut sekin ihan hyvin. :)