Sunday, February 25, 2007

Sunnuntaita

Tässä kuva keittiön uusista verhoista. Silittää vähän pitää, mut muuten ovat ihqut.
Mun uudet lelut:
Aivan ihanaa! Äiti (ja monet muut) väitti että luistelun taito unohtuu, että se on ihan kamalaa ja että pystyssä pysyminen on epätodennäköistä. Mut ei, se oli ihanaa!!!! En kaatunut kertaakaan, ja pienen hapuilun jälkeen alkoi sujumaan ihan hyvin ja vauhdikkaastikin. Jännitti kyllä nousta ylös penkiltä luistimet jalassa, mietin, et entä jos lähtee jalat heti alta ja murtuu vaikka jalka? Sitten hymähdin itselleni ja ajattelin, että onpahan sitten tapaturmavakuutuksesta jotain hyötyä ;). Kivaa oli, talvi jatkukoon pitkään. Tai ainakin niin kauan että olen 10kg keveämpi.

Parempia kuvia vielä Jocsun hupparista. Kylläpä muuten karvasi pesussa, ihan kuin olis huovuttanut jotain! Kangas huopuikin hieman, esim olkasaumoja ei erota oikealle puolelle ollenkaan!

Olen ommellutkin tänään, yhden paidan ja yhdet housut (Melindalle molemmat), niistä puuttuu vielä "se jokin". Kyllä se vaan niin on, että aktiivisuus synnyttää aktiivisuutta; mitä enemmän liikkuu, sitä enemmän jaksaa. Mut nyt mä menen sohvalle jaksamaan neuloa. Tuli luistelun myötä ihan uusi merkitys Roguen valmiiksi saamiselle.

5 comments:

sinhi said...

Onpa todella kivan näköinen huppari!

thiire said...

Ihanat verhot, vaate ja luistimet! Mäkin luikkasin viime vuonna, mutten enää tänä talvena. Silloinkin työnsin tuplarattaita jäällä, kunnes uskalsin päästää irti:)

seijap said...

Ihana huppai. Luistimista on puhuttu meilläkin, kun pitäisi päästä lasten kanssa jäälle. Taitaa kuitenkin minun osaltani taas tänä talvena jäädä.

Minulla on sinulle ompelukysymys. T-paita kaipaa sitä jotakin. Oletko käyttänyt Ottobre sivujen värillisiä painokuvia? Mulla on kirkaan sininen kangas. MMitä luulis kantsisko kuva silittää ensin valkoiselle kankaalle ja sitten vasta ommella paitakankaaseen. Olen käyttänyt vaan niitä mustavalkoisia kuvia aikaisemmin.

Olit ainoa "ompelija" jok tuli tässä vaiheessa mieleen.

Susanna said...

Seija, nythän ne luistimet kantsii käydä ostamassa, vaikka jäisikin vain pariin käyttöön; ens talvena on sitten luistimet valmiina, ja nyt saa halvalla :)

Mä en ole käyttänyt niitä painokuvia vielä, kun meillä on lasertulostin, ja sillä niitä ei voi tehdä. Mutta kokeile eka pienelle palalle? Mä varmaan kyl painaisin valkoiselle kankaalle ja sitten aplikoisin kiinni, tulis varmasti kivannäköinen!

LiisaP said...

Ihanat noi sun verhot. Jaksuja niiden lasten kanssa.