Thursday, March 29, 2007

Kevät!!!!

Ihanaa, kevät on täällä! Ihan on eri fiilis, olenkin vakavasti miettinyt, että ehkä tää pohjoinen ilmasto ei ole oikein sovelias mun masentuneisuuteen taipuvaiselle mielelle. Jatkossa sit Kelan tuella Floridaan talven viettoon? Hih :D.
Pari päivää sitten ostetut narsissit puhkes kukkaan tänään. Posti toi ilon aihetta antikka.netistä; Anaïs Nin' päiväkirja, ensimmäinen osa. Kun taannoin kirjoittelin niistä Homeroksista ja Dantesta jne, niin tuli mieleen, että olenkin ihan unholaan laittanut ihastukseni Anaïsiin (miten helvetissä totakin nimeä taivutetaan) ja Henry Milleriin. Olen lukenut päiväkirjat joskus vuonna miekka ja kivi, ja aina haaveilin että hankin ne omaksi. Nyt sit aloitin hankkimisen. Mietin jo, että saisko englanniksi edukkaammin, mutta pikakatsaus amazon.comiin kertoi, että ainakin toi eka osa on loppuunmyyty ja käytetytkin maksoi alkaen 45 dollaria. Tästä sitten päättelin että 12e suomenkielisestä ei varmaan ole paha hinta. Jatkoa odotellessa.

Päikkyä selaillessa muistin yhden ihanan kirjan minkä omistan;A Literate Passion: Letters of Anaïs Nin & Henry Miller, 1932-1953. Sisältää siis Anaïsin ja Henryn kirjeenvaihtoa parin vuosikymmenen ajalta, todella addiktoivaa ja ihanaa luettavaa! Mä niin tykkään...

Neulomiset on ollut tosi vähissä, ei ole huvittanut muttei ole kyllä ehtinytkään. Kaikki aika on mennyt pihalla, eilen oltiin vain pari tuntia koko päivän aikana sisällä. Tänään sentään kerhon ajan istuin ja katsoin Gilmoren tyttöjä, ja Melinda nukkui pihalla (kiristin että saa namia jos eka nukkuu, sammui alta minuutin ;). Pari päivää sitten koolailin keltaista lankaa, tästä pitäisi tulla pääsiäisen värinen kori. Mä tykkään tästä koolaamisesta, vielä kun olisi kamu ja pullo punkkua niin tätä vois tehdä urakalla. Tai no, ehkä se punkku riittää.

Lapset on niin innoissaan. Melinda vetää viel kolmipyörällä kun ei olla päästy ostamaan uutta pyörää. Mut hauskaa on. Taustalla siivosin-varaston-kaaos.

Jocsulta nostettiin apparit ylös eilen, ja ajaa todella hyvin. Parin päivän päästä varmaan pärjää jo ilman, ja sitten saakin uuden pyörän. Me päätettiin maalata tää pyörä Melindalle, siitä tulee ihq!

Nyt salkkarit, idols, sänky. Huomenna alusta. huh. Ottaa voimille tää tällainen aktiivisuus! Ai niin olen mä ommellutkin naapurin tytsylle kissalaukun lahjaksi, siitä tuli ihana ainakin mun mielestä, mut kuvaaminen unohtu.

6 comments:

Annash said...

Hei,

jos Anaisia tykkäät lukea, niin minulta saisit House of Incest ja Cities of the Interior -kirjat. Ostin ne pakollista kurssia varten yliopistolla kauan sitten ja nyt ne on vain kirjahyllyn täytteenä. Koskaan en niitä varmaan enää lue, kun minuun hän ei oikein napannut. Mieluusti luovuttaisin heidät hyvään kotiin. Laita messua (ash@iki.fi), jos kiinnostaa.

Lumi said...

Aikasta kiva blogi sinulla! Luin heti puoli vuotta kerralla!

Tulisi viimein jo kunnon kevät ja kesä...

Susanna said...

Lumi, kiitos! Kyllä se kevät sieltä tulee, paitti että taisivat lupailla kylmenevää säätä. Mutta sentään on jo ihanan valoisaa!

Heidi said...

kerro tyhmälle mitä se koolaus värjäys oikein tarkoittaa? tarvitaanko siihen jotain ihme työkaluja? Itse haluaisin joskus harjoittaa kasvi värjäämistä..*haaveilee*
Tosi hyvä idea noi kynät=D

Susanna said...

Heidi, se koolaus tarkoittaa kool-aid väreillä värjäämistä. Ne on sellaisia jenkkien mehujuomajauheita.... Ilun blogissa on hyviä ohjeita http://ilunduuni.vuodatus.net/page/koolausopas

M-a-r-k-ka said...

Punkun avulla voi tehdä ihan mitä vaan :)