Monday, April 09, 2007

Kilo rikki

Neulottu kilo siis. Läskiä on sentään kadonnut jo 6kg. Neulerintamalla ei ole mennyt niin hyvin, kolmen kuukauden kulutus 1079g. Mutta melko paljon se kuitenkin on, kun puolet ajasta en ole oikein pystynyt neulomaan, eikä huvituskaan ole ollut ihan kohdillaan.

Perinteitä kunnioittaen on jo melkein puolikuu kun saan edelliskuun tilitettyä.

Tuli ommeltua ja vähän neulottuakin. Oho, pupuhatusta tuli kaks kuvaa, eikä siitä edes ole tän vuoden puolella tehty ku pupu :D. Prinsessan keijuhattu (oikeanpuoleisen rivin alin) oli niin mieleinen, että se päässä on nukuttukin.

Project Spectrum


Project Spectrumin helmi-maaliskuun värit olivat harmaa, valkoinen ja sininen. Kauheesti ei tullut sille saralle saldoa, jotain kuitenkin. Huhti-toukokuun värit ovat vihreä, keltainen ja pinkki, luulen saavani enemmän inspiraatiota näistä väreistä.

***
Näin unta, missä Jari kertoi, että säästösyistä heille maksetaan kyllä nyt palkka, mutta se otetaan heti takas. Niinkuin tavallaan lomautus. Tilille tuli sitten 380e, ja samantien sekin vähä otettiin pois. Tunsin suorastaan fyysistä tuskaa kun numerot hitaasti hälveni pois tililtä :D.

edittiä: kuka sanoi, tai missä leffassa, näin: assumption, my dear, is the mother of all fuck-ups ??? Oscar Wilde? Ewan McGregor? Dracula? helvetti että ärsyttää kun en muista, tää on mun yks all-time-favorite lineistä :D (hyvää suomen kieltä taas).

edit2: mitä tekisimmekään ilman googlea? lause sinne ja pim! Priscilla, Queen of the desert! Voi se olikin ihana leffa.

5 comments:

Mirri said...

Onnittelut menetetyistä kiloista :D
Mutta tuo uni!Karmea painajainen (ja silti hymyilyttää).Ihan hullu.

tikru said...

Vau tota rogueta ja vau kilokadotuksesta ja vau noille tekeleille.

:) Roguen palmikot näyttää uskomattomille..ja vähänkö sä näytät hyvälle se päällä.

KirsiÄr said...

Priscilla on kyllä ihana. Se on se Abba. Ja kukas sittemmin Hollywoodissa iso tähti siinä onkaan, eimuista, sellainen leukava (no niinhän ne kaikki).

Olet kyllä älyttömän tuottelias. Tsemppiä lopurogueen (-seen?).

jantta said...

Lienenköhän ennen täällä piipahtanut? En muista, mutta nytpä täällä olen ja lueskelen kaiken mitä kerkeän, kunnes on laitettava tenavia yöunille:)

Teija said...

Tykkään tuosta Roguen langasta. Hirveitä painajaisia, tulisin hulluksi jos niin kävisi oikein...