Sunday, April 08, 2007

Rogue edistyy

Meillä on taaaaaas sairastupa pystyssä. Ensimmäisten neljän perheellisvuoden aikana oltiin kipeänä keskimäärin kaksi kertaa, nyt ollaan sit koko ajan. Ja mikä siinä kuumeessa oikein on kun se ei laske stana!! Inhottavaa syöttää noin paljon lääkkeitä pienille. Positiivisesti ajatellen yritän nähdä nämä valveillaolon päivät neulomisaikana, mitäpä sitä muutakaan teet samalla kun toinen hourailee vieressä ja kertoilee unesta missä oli paljon jäätelöä :D.

Roguen hihat todella edistyy! On välillä uuvuttavaa tehdä molempia hihoja kerralla. Monesti olen jo meinannut erottaa ne, mutta sinnillä jatkan, täytyyhän ne molemmat kuitenkin tehdä, ja näin se käy melkein huomaamatta. Alareunan lörpsäke on siis taitetta varten, ompelen ne vasta sitten lopuksi että sivusauma jää piiloon.

Palmikko on upea. Muutenkin tykkään mallista kovasti. Lueskelin taas ohjetta, ja jouduin toteamaan etten suinkaan ole ihan niin voiton puolella kuin kuvittelin, ohjesivuja on vielä kai kolme ja kaavioita monta... Oikeastaan voisi kuvitella että haastavin on vielä edessä, mut kattoo nyt.

Ja koska tämä rogue edistyy kuin itsestään, niin oli ihan pakko aloittaa jotain ihan muuta. Toivotaan että saan sen edistettyä kuvattavalle asteelle pian ;).

Jaahas ilmeisesti on mahdotonta olla viis minuuttia vuorokaudesta rauhassa yksin. Miten koti-isit oikein pärjää??? Jarikin on kyllä ollut sellainen, mutta se oli vielä sitä aikaa kun emme koskaan sairastaneet. Helpolla pääs.

6 comments:

Anu said...

Palmikko on tosiaan ihana:) Kärsimättömänä odotellaan valmista paitaa! Voimia potilaille ja hoitajille.

Ziina said...

ihan ekaksi tuli mieleen että voisko teillä olla hometta kotona? sehän aiheuttaa jatkuvaa sairastelua, vois miettiä että kuinka kauan on tuota sairastelua ollut ja oletteko asuneet samassa talossa koko sen ajan.

Haka said...

Ihanat palmikot ja upea lanka!

TiinaV said...

Voi ei, voimia sairastuvan hoitsulle! :) Ziinan kommentti sai minut havahtumaan. Entäs jos se tosiaan on hometta? Itsellä oli kamala sairastelukierre pari vuotta sitten, asuttiin vuokra-asunnossa (jonka rakentajasta olen kuullut melkein pelkkää huonoa) ja olin töissä homekoulussa. Oireet lakkasivat muuton ja työpaikan vaihdon myötä. Ja helpottivat vähän esim. viikon lomalla anoppilassa.

Miulla oli jatkuvaa kuumetta, tai just sellaista 37 päälle olevaa lämpöilyä, joka veti ihan naatiksi, jatkuvia poskiontelontulehduksia ja nuhaa ja keuhkoputkentulehduksia.

Tutkimusrumba oli kamala, eikä minulta ikinä todettu homeallergiaa. Millekään tavalliselle en ollut allerginen, mutta lääkärin diagnoosi kymmenien sairaalareissujen jälkeen oli allerginen nuha. Homeallergiaa ei edes testattu, koska "homeita on niin paljon".

Toivottavasti lasten sairastelu on ihan jotain muuta ja korjaantuu itsekseen.


Rogue on kaunis, tuo väri sai haluamaan samanlaista. Mikä lanka sulla olikaan siinä?

Siniset Silmukat said...

Paranemista teille päin! Roguestasi tulee ihana, siinä on mielestäni upea lanka!

Susanna said...

Ziina ja Tiina, en mä usko että on kyseessä homejutut. Kokemusta jonkin verran on. Eikä noi nyt sinänsä niin usein ole kipeinä, nyt vaan on flunssaputki. Jos vertaan naapuruston lapsiin, niin meillä ollaan harvoin kipeenä, mutta kun siihen ei ole tottunut.... Tähän asuntoon on vuos sitten tehty kylppäriremppa ja silloin kosteuksia mittailtiin, ja kaiken pitäs sillä saralla olla ok.

Roguen lanka on Rowanspun aran. Mikäköhän väri tää oli, gables? tai Heath. Täytyy tarkistaa.