Thursday, April 12, 2007

Toivoa on

Ainakin toivoa on että lapset paranee, nyt on lääkkeet ja jos oikein positiivisesti kuulostelee, yskä on ehkä jo parempaan päin molemmilla. Saatiin myös Melindalle konsultaatioaika korvanenäblaablaa-lääkärille, että josko tarvii leikata kitarisat. Neiti ei ole nyt viikkoon syönyt oikeastaan mitään, en usko että ravintomerkitys on kovin suuri jos syö desin jugurttia ja viiden minuutin päästä köhii niin että kaik tulee pihalle... Jospa se tästä. Itsellä alkaa olla sellainen seinät kaatuu päälle -fiilis, joten olen suosiolla jättänyt siivoamisen ja vetäytynyt Gilmoren tyttöjen seuraan aina kuin mahdollista (harvoin mut kuitenki).

Runsaan television katsomisen seurauksena on toivoa myös Roguen valmiiksi saamisesta. Hihat ovat valmiit! Kyllä mä huokaisin helpotuksesta kun ne molemmat tuli kerralla, en olis kyllä jaksanut tehdä toista samanmoista ihan heti. Kuvassa hiha vain esittää olevansa pingotettuna, oikeasti se on vaan kuvattavana. Reunat on oikeasti hyvin siistit ja symmetriset, you´ll see later.

Aloitin vähän aivojumppaa:
Endpaper mitts, lankana Sandnessin Sisu. Tähän ihan likelle on thank god avattu pieni lankakauppa, kävin sieltä tätä sisua hakemassa kun kaapissa ei kerta kaikkiaan ollut mitään näihin sopivaa. Tuntuu aika piukalta käteen, mutta eiköhän kastelu tee osansa? Mallia on yllättävän nopea tällaisen vasta-alkajankin neuloa. Tavoitteena olisi saada nää valmiiksi nopeasti.

OMG. Naapuri on antanut oikeat lastenrattaat lapsilleen leikkeihin *sydämeen sattuu*. Mulla kun alkaa pinna kiristyä jo siitä jos muksut itse yrittää kiivetä minun vaunuihin. :D

Nyt katkes ajatus ja lapsetkin tappelee taas. Taitaa olla pinna kireellä niilläkin. Heip.

8 comments:

HeliP said...

Mitä, lankakauppa ihan likellä teitä? Sitten se on kohtuullisen matkan päässä meiltä. Kerro lisää!

Susanna said...

Heli, mun on pitänyt laittaakin tänne tarkempia tietoja siitä mutten oo vielä ehtiny :D. Sen nimi on ompelimo ja lanka Terena, osoite on Herastuomarintie 3. Pieni puoti omakotitalon yhteydessä, novitaa kattava valikoima ja tekstiiliteollisuuden perusvalikoima, alpakkaa, sisu, smart, step, lanett, just bamboo, ja jotain muitakin mitä en nyt muista :D. Mukava ja ystävällinen palvelu. Ja hinnat oli must ihan normaalit.

Kengu said...

Tulin taas lukemaan vakiblogiani ;) Ikävää että teillä on sairasteltu, kauniita käsitöitä olet taasen saanut tehtyä! Pinkki takki & housut on ihan ihanat, samoin hauskat vaaleanpun.valkoiset tumput ja pupupipo ;)
Toivottavasti sairastelut nyt saatte kuriin.
Hyvää kevättä!

Heidi said...

Määkin sain just valmiiksi kynsikkäät! =) Ei ole kyllä ihan yhtä hianot kun sun. Mul on ihan tavalliset vaan..
mie vaan :)

LiisaP said...

Pitää seuraavan kerran käyttää tota tapaa tehdä hihat yhtä aikaa kun teen jonkin neuleen jossa hihat.
On aika kätsyn olonen juttu.

Pauliina said...

Moikka, kivalta näyttää kirjoneuleen alku!

Kun kerran tuli rattaista puhe ja sinulla on ilmeisesti kokemusta useammistakin rattaista:

Tarvisimme 2-vuotiaalle perusrattaat, joita on hyvä työntää maastossa kuin maastossa. Rattaiden tulisi olla myös melko pieneen tilaan menevät. Tällä hetkellä meillä on vain matkarattaat, joita on aivan kamala työntää pidempiä matkoja. En oikein osaa päättää pitäisikö niissä pystyä nukkumaan päikkäreitä. Jos ollaan kotona, tyttö nukkuu aina sisällä, mutta jos uniaika sattuukin matkan päällä...

Jaksaisitkohan vinkata hyvää ratasmallia/merkkiä?

Susanna said...

Pauliina, ah, lempiaihe! Mä suosittelisin Emmaljungan Scooter, Brion Race tai Teutonian Timmy -rattaita. Kaikissa suht samat perusominaisuudet, menee melkein makuuasentoon, hyvät renkaat, hyvä työntää. Briossa on teleskooppisäätö aisassa, mikä on mun mielestä parempi kuin emmaljungan nappisäätö. Teutoniasta en tiedä, mut Brioa ja Emmaljungaa saa noin 190-250e hintahaarukassa.

Pauliina said...

Kiitos paljon vinkeistä! Täytyy lähteä testailemaan.