Monday, August 06, 2007

Huuh

Tarha alkoi ja se on ihanaa kaikin puolin! Lapset ovat viihtyneet tosi hyvin. Mulla on ollut niin kiirus mukamas että koneella en pahemmin ole käynyt. Lähinnä olen harjoittanut päiväkotitoimintaa omalla pihallani, kun naapuruston lapsoset ovat olleet pomppimassa trampoliinilla (roskiin haluava joustinpatja 160cm leveä :D takuuhauskaa!) ja tänään oli uima-altaassakin täysmiehitys. Miten ne tarhan tädit oikein jaksaa!

Olen mä neulonutkin. Ja etenkin suunnitellut neulomista.

Valmistunut on muutamia kämmekkäitä naapurin lapsille
ja ystävien lapsille
ja omillekin. Lisää tulossa, samalla ja erillä mallilla. Ylemmissä lankana BBB Jeremy, puikot 3mm (silmukoita 3veelle 32 ja 5-7veelle 36) alemmassa Rowanspun 4ply kaksinkertaisena throughout ja puikot 2,5mm silmukoita 32.

Tänään oli taas hellepäivä! Täytyy nyt pulikoida joka päivä, ei tiedä koska lunta jo sataa.

Ja tässä loistoesimerkki miten huonoja kuvia kännykällä saakaan otettua.
Mun uusi unikaveri. Hetfield se on, mutta uusi siks kun ei ennen välittänyt nukkuseurasta. Copperin taivaaseen menon jälkeen on nukkunut kaikki yöt mun jaloissa ;).

Ens viikolla alkaakin koulu. Vähän jänskättää. Ajatuskin alle 20 vuotiaista saa mut tuntemaan itseni niin vanhaksi, että menin ja ostin pinkit Hello Kitty -kouluvarusteet (no mapin ja lehtiön mut kuitenki). Mitäs seuraavaks? Snoopy-reppu?? :D

5 comments:

Salla H said...

Onko se sun koulu ihan nuorisolinja? Itse opiskelen pukuompelijaksi iltalinjalla, jossa koulukaverit ovat nuorimmillaankin reilu parikymppisiä. Onnea kouluun! Minulla alkaa nyt toinen lukuvuosi ja voin luvata, että siellä oppii älyttömästi kaikkea mitä ei ole ennen edes kuvitellut :)

Susanna said...

Salla, on se yo-pohjainen että ei sentään ihan teinejä :D. Ei mua nyt sinänsä haittaa, kun on perhe ja koti, niin se nyt on se ja sama sulautuuko joukkoon, kun ei biletys huvita kuitenkaan... Mut kuitenki.

amma said...

Joskus olin "aikuisten" kanssa opiskelemassa,se oli kamalaa kun lähempänä viittäkymmentä olevat naisihmiset ei osanneet ottaa huomioon muita... En tarkota "ikärasismina" vaan ihan ett ei se ikää kato miten kypsästi osaa suhtautua opiskeluun! Onnea kouluun ja nauti nyt omasta ajasta, sitä ei oo tainnu sulla olla aikoihin-vai?

Maria said...

Ihan uteliaisuudesta kysyisin mitä alaa opiskelet?

Susanna said...

amma, juu ei se aikuisuus tosiaan mitään tarkoita. Aikuislukiossakin oli usein pahimmin pihalla ja eniten häiritsivät just nelje-viiskymppiset :D.

Maria, pukuompelijaks opiskelen!