Wednesday, August 08, 2007

Jaiks

Kouluun tarvitaan tarvikkeita. Paljon tarvikkeita. Kuten tusseja, siveltimiä, värejä ja paperia. Enhän mä edes osaa piirtää. Voi kauhistus. Taiteellisesta perheestä on sentään se hyöty, että mulla on hiton hyvät puuvärit, äitin ylijäämävarastosta (kaikkea ne tietokoneet teettää. Mä muistan ajan kun mutsi piirteli mainoksia tusseilla, voi miten hienoja tusseja sen töissä olikaan!).
Ehkä mä voin vaan sanoa niinkuin Chloe Dao eilisessä Project Runwayssa: I don´t do sketches :D.

Kamerasta löytyi ratsastuskuvia lomareissulta. Ihana Jocsu, niin tyynenä.

Melinda oli hepan selässä tasan niin kauan että sain kuvan näpättyä, laitoin kameran kiinni ja katsoin ylös, niin oli jo kiipeämässä pois :D. Tais olla liian jännää.

Jos joku miettii, niin otin eilisen purkauksen pois, koska en ollut taas tunteen palossa onnistunut selittämään itseäni kovin järkevästi... Nimettömälle kommentoijalle tiedoksi, että asiat on kyllä oikeasti ihan tärkeysjärjestyksessä, vaikka siltä ei tosiaan kuulostanut tekstissä, olit ihan oikeassa ;).

6 comments:

Mari said...

Thih, nimettömät omaan arvoonsa - minusta se eilinen kuulosti ihan järkevältä. En vaan ehtinyt kommentoida ajoissa. Kivat värit muuten!

AnneM said...

mä jo mietinkin heittääkö mulla päässä kun musta täällä päivällä puuttui jotain ;)

Susanna said...

Mari, no sä sitten varmaan tajusit kokonaisuuden höpötyksestä etkä takertunut pikkuseikkoihin... mut en mä halua että mua täysin väärin ymmärretään, ja eihän mun raha-asiat todellakaan kellekään kuulu.

Anne, eikö ole kiva kun sa todisteita että on ihan täyspäinen!

Siniset Silmukat said...

Soi, söpöjä ratsastuskuvia!

Teija said...

Rokki-Susanna :)

AnneV said...

Hoppeliheijaa! Onkos ollut hauska nimipäivä? Onnittelut tässä vielä viime tingassa!