Friday, August 31, 2007

Vieläkö sä teet TOTA???

Otsikon lause tuli rakkaan mieheni suusta, kun hän loi tarkemman silmäyksen sylissäni lojuvaan neuleeseen. No tota tota, totahan mä, edelleen (ja tähän sovelias määrä ärräpäitä). Miten musta tuntuu että mun pitäs suhtautua vähän suuremmalla kunnianhimolla näiden töiden valmiiksi saattamiseen?
Mut on se vaan kaunis. Pakko nyt vaan sinnitellä ku tahtois tehdä muutakin. Eikä tätä nyt puutu kuin alle 50 riviä. Ja vetoketju. Ja muu huolittelu. Kuukausi? :)

Huoh, Jari on iltavuorossa ja mä yritän pysyä hereillä. Oon niin puhki! Tänään meni ruuhkasäätö niin tiukille, että minä ja bussi 58 oltiin risteyksessä punaisissa valoissa, kun bussi mihin mun piti vaihtaa, tuli toisesta suunnasta ja jäi myöskin (eri) valoihin. Onneksi me päästiin kuitenkin ensin valoista, niin ennätin sit vaihtaa.. Pikkusen tuli paniikki.

Lapset ei ole kuulemma nukkuneet päiväreitä, ja täällä on meno sen mukaista. Mun pitäs miettiä vähän koulujuttuja, huomenna käsityömessut ja illalla kaverin laps yökylään. Sunnuntaina Jocsun kaverisynttärit ja sen jälkeen muita synttärivieraita. Ja sitten ens viikon ruuat ja vaatteet ja jossain vaiheessa mä sitten lepään että taas jaksan viikon ;). Mitä tulikaan tehtyä.. Mut on tää silti huisisti kivempaa ku mikään muu.

5 comments:

Anonymous said...

Meillä onneksi miehellä ei ole mitään käsitystä miten kauan mikäkin neule on ollut työn alla :) Ihan hyvä sikäli kun on useampi työ kesken yhtäaikaa...

Ninnu

Susanna said...

Ninnu, juu ei Jarillakaan tavallisesti. Mut toi on näemmä jäänyt mieleen, vaik oonhan mä sitä tässä aika kauan pyöritellytkin :D

KirsiÄr said...

Aika sööttiä tosiaan, että miehesi rekisteröi mitä neulot. Meillä ei miehellä oo mitään käsitysta, mikä siinä sohvalla kulloinkin kilkattaa.

Hei: sitä jaksaa kun on pakko - ja/tai mielekästä jaksettavaa.

Susanna said...

Kirsi, niinhän sitä jaksaa. Sullakin varmaan välillä silmät pyörii vauva-arjen rasituksista. Mut se on jännä, et yleensä sen väsymyksen tajuaakin vasta illalla tai viikonloppuna, muulloin vaan paahtaa menemään. Kyllä mulla on huomattavasti positiivisempi vire tässä väsymyksessä kuin aiemmin :D. Ei ole kertaakaan vielä harmittanut herääminen 05.25, vaikkakin joinain aamuina suihkussa menee piiiiitkään..

Kate said...

Kops... sä olet kyllä todellinen arjen sankari. Muistathan levätäkin jossain välissä :)
Tsemppiä Rogueen!