Sunday, November 25, 2007

Hurahdus

Miksei mulla ole koskaan ollut korsettia? Mä oon aina niistä tykännyt mutta jotenkin en ole kai ajatellut että voisin sellaista saada tms. Tuli kokeiltua, tuli hurahdettua. Perjantaina piirtelin koulussa kaavoja yksinkertaiseen korsettiin, koulun jälkeen olikin pakko käydä kangaskaupan kautta ja vielä luitakin hakemassa. Nyt on kankaat leikattu ja luukujat ommeltu. Huuh.

Taaahtooooo


Tää on musta erityisen hauska. En kyllä voisi kuvitella laittavani, vaikka tykkäänkin hello kittystä. ;)

Sellaista. Tää ei ehkä ollut fiksuin mahdollinen hurahdus, noin niinku ajankäytöllisesti ajatellen ;).

6 comments:

tikru said...

:D
Mielikuvaa.. avaamassa aamulla ovea tukka pörrössä, silmät sirrissä, pyjamahousut ja villasukat jalassa, kaurapuurokattila kädessä.. sekä tietty korsetti päällä.

Mutta siis.. kuulema seksikästä ;) (mua just valaistiin) pitänee harkita..

Susanna said...

hih hih :D. Mut joo, ehdottomasti seksikästä. Mut enemmän se fiilis, miten se korosti vartaloa ja tuntui hyvältä päällä. ihanaa.

Jonna said...

Upeita korsetteja, varsinkin tuo ylin on hieno! :))
Korsetti olis kyllä kiva...
Mie tahon kans kouluun kun siellä kerran oppii kaikkea tommosta kivaa, kuten valmistamaan korsetin! ;D

Susanna said...

Jonna, ei siellä opi, ellei itse tahdo. Tää on siis ihan ylimääräinen työ, sain kyllä ohjausta ja peruskaavan koululta, mutta periaatteessa ei kuulu opeteltaviin asioihin. Mutta hyöty tietysti sekin että saa apua ammatti-ihmisiltä ja inspiraation lähteenä koulu on melkein yhtä pohjaton kuin Ravelry :D:D

huopatossu said...

Sulla varmaan löytyy kroppaa tollaseen, näillä mun jenkkakahvoilla vois olla aika tiukkaa, tursuisivat ali.. =) OOn kans ite aina halunnu silti korsetin. TAhtoo nähdä heti kuvia valmiista korsetista. Ihan ihana tuo puna-harmaa=)

Susanna said...

Huopatossu, nyt mua naurattaa. Ei löydy kroppaa, mut sinne ne jenkkakahvat sulloutuu korsetin alle ;)