Friday, November 23, 2007

Vihdoin jotain valmistakin

Sorry, ei ole päivityttänyt.. jutun juuri on ollut hautautuneena jonnekin, mut jospa tää tästä taas...

Koulu on aiheuttanut syviä tunteita vähän joka suuntaan. Jossain vaiheessa olin niin turhautunut että teki mieli pakata kimpsut ja mennä, no, jonnekin. Mutta tää viikko korjas hieman tilannetta parempaan päin, nyt olen vähän odottavalla kannalla mutta positiivisessa mielessä. Tai lähinnä ehkä niin, että tiedän nyt tarkalleen mitä itse haluan, enkä enää odottele että saan koululta yhtään mitään pyytämättä.

Tällä viikolla tein tällaisen liivin, nämä menee koulun myymälään. Omituinen liivi. En usko että moni tällaista tahtoo. Kaava oli jostain kivikaudelta (70-l :D). Tässä harjoiteltiin muotolaskoksia ja muotokaitaleita sekä alavaran käyttöä. Ja nappien ompelua, päätin opetella sen oikein tosi hyvin ja nyt osaan.

Myöskin myymälään (surullisten vaatteiden hautausmaa) menee nämä lierihatut. Lieri on ou-to. Se ei ole pyöreä, vaan ikään kuin kahdeksikon mallinen lieriö mikälie. Hattu täynnä tikkauksia. Kuvun kuudesta palasta tikkasin neljä täydellisesti ja kahteen tuli virheitä mitä ei tietenkään kannattanut ajoissa huomata. Mielestäni onnistuin kuitenkin hyvin.


Että näin. Nyt oon tekemässä korsettia, toivottavasti siitä tulee hyvä! Osaisko joku kertoa mistä Helsingissä kannattaisi etsiä tukikankaita, lähinnä ehkä tukihuopaa tms jämäkämpää? On se niin syrjivää, että tampereella saa tällaiset tuotteet ihan eurokankaasta ja meillä täällä syvässä etelässä pitää mennä erikoiskauppaan :( mur!

1 comment:

Carita said...

Ostin tukihuopaa Tapiolan Eurokankaasta muutama kuukausi sitten. Se ei ollut sitä paksuinta mutta ihan käyttökelpoista kuitenkin.