Monday, November 26, 2007

Sur sur vaan!

En mä yhtään ihmettele että taannoin naiset kehittivät itselleen ongelmia korsetin kireydellä - kun vyötäröltä lähtee kymmenen senttiä vain nauhoja kiristämällä, niin helpostihan sitä tahtoo joka päivä kireemmälle ;).

Löytyi korsetteja ihan lähipiiristä. Miksi äitillä on aina kivempia kuteita ku mulla?
Ihana. Ja opettajalta löytyi kaavatkin tällaiseen, ei tarvi alkaa soveltamaan. Koulussa viihtyminen sai ihan uudet ulottuvuudet ;).

Tässä tulossa ensimmäinen korsetti, nauha loppui tietysti kesken. Huomenna sit jatkuu.

6 comments:

tinna said...

Vau, hienolta näyttää! Millä kurssilla ootte korsetti tehny!? Mua harmittaa ku en päässy viime vuonna kurssille jossa tehtiin korsettia, mutta meidän opettaja lupas että ne jotka ei oo viel tehny, saa tehdä sellasen projektijaksolla! Jee!
Meillä on enää huominen päivä työssäoppimista! Vähäks ihanaa. Me tullaan takas kouluun keskiviikkona! Nähdään sillon! Voidaan vaikka käydä kahvilla ja jutella sun kouluagressioista ja mun Suuri Käsityölehtiagressioista ;)

musta lammas said...

Ooh. Paljonkos sulle pitäis maksaa, että saisi korsetin?;)

Susanna said...

Tinna, tää on ylimääräinen työ, ei kuulu kouluhommiin, mut maikal on näitä kaavoja ja lupas auttaa tekemään. Mut periaatteessa teen tätä vaan kotona. Jei keskiviikkona nähdään, mennään vaan kahville! Agressioita riittää ;)

Susanna said...

Musta lammas, katsotaan nyt, kuin tässä käy ;). Mut ainakaan materiaalit ei tule hirveän kalliiksi.

Mörkö said...

Oij! Aivan ihana! Odotan innolla lopputuloksen näkemistä.^^

Anonymous said...

Mieletöntä, mä en edes uskalla haaveilla korsetin tekemisestä itse, taidot ja kärsivällisyys loppuisivat alkuunsa. Olisi kyllä upeaa saada ihan just omille mitoille tehty korsetti, yksi ihan kaupan hyllyltä valmiina ostettu mulla jo onkin. On se vaan ihana vaatekappale, pysyvät jenkkakahvat kurissa ja vaatteet laskeutuvat kauniisti.