Friday, November 30, 2007

Shopping

En ole taaskaan saanut mitään aikaiseksi..
Kaupungilla pyöriessä tai mitä tahansa lehteä lukiessa ei voi välttyä H&M:n massiiviselta mainoskampanjalta. Metroon mennessä menee helposti aamukahvit väärään kurkkuun kun yhtäkkiä huomaa että vieressä on melkein alaston Isabeli Fontana (koko seinän kokoisena). Kuten rakas ystävä taannoin sanoi, pitäs kieltää lailla tällaiset mainokset. Mutta siis ihan muista syistä kuin mitä feministit ajaa :D. Mä oon ehkä jotenkin vinks mutta en pysty näkemään tossa mitään naista esineellistävää, sori vaan.

Posti toi MSCHIC:in kuvaston jo ajat sitten, ihania juttuja mut ne mitä olisin halunnut oli liian kalliita (pohjat ja puuterit siinä 30e huitteilla...). Mut kiva, selailtavan arvoinen kuvasto.

R-kioski on harmittavasti kasvattanut lehtivalikoimaansa taas. Jotenkin on paljon helpompi olla ostamatta jos pitää hakea erikseen Stokkalta, ei oikein raaski montaa lehteä kerralla ostaa. Mutta kahdeksan euron erissä niin.... ihan eri juttu.
Marie clairen syysnro oli ihan tyhmä ja sen jätin ostamatta, mutta tää joulunro on taas ihana. Kaikenlaista ihqusälää lehti pullollaan, puolet on kyllä turhankin decorative mun makuun. IK:ssa oli kivoja malleja muutamia, erityisesti Gathered pullover, mistä lehdessä oli ihan tyhmä kuva mutta Piikkarin toteutus on aivan upea. Puikoille, pliis (hyppäiskö se itsestään?).

Aikaa on mennyt akvaarion parissa, blogi täällä. Viikonlopun olenkin lasten kanssa, taidetaan tehdä joulujuttuja ja lumienkeleitä. Jos vaikka kohta tulis luistelukenttäkin.

2 comments:

ujosiili said...

Hihi. Mun ensimmäinen ajatus on lähes aina spontaani "mahtaa paleltaa", kun ulkona on pakkasta viis astetta, hirveä viima ja täti keikistelee alusvaatteisillaan bussikatoksen seinässä. Varmana paleltaa ;D.

Susanna said...

*tirsk* joo kyllä ne mainokset tuntuu olevan väärässä paikassa kun kylmää on 20c ja kaikilla muilla toppatakit :D