Sunday, December 02, 2007

Cousteau-pipo

Tein (vihdoinkin!) Typyn mainiolla ohjeella pipon Jarille. Tai no tehdessä en vielä tiennyt kenelle, mutta kun hää meni ja unohti piponsa junaan niin... Piti taas kortillinen kuvata että sai yhden suht onnistuneen otoksen. "kuvaa talvi-iltana mustaa neulepipoa omassa päässäsi ilman kaukolaukaisinta", voisi olla valokuvauskoulun pääsykoe :D.
Speksit: lanka BBB Jeremy (merinovillaa ja jotain) puikot 3½, olis voinu olla pienemmätkin.
Ohje oli kiva, mutta ennen kavennuksia neuloin raivoisasti viimeisiä senttejä samalla kun paasasin Jocsulle että jäähyllä istutaan hiljaa ja pälä pälä. Niinpä sitten neuloin pari ylimääräistäkin senttiä vahingossa... No nyt pipossa on kaksinkertainen taite, jonkun pitäs vielä kiinnittää se. Pysyy ainakin korvat lämpösinä. Kauniit kavennukset ei näy kuvassa, mutta on ne siellä ;).

Melinda yskii taas keuhkoja pihalle. Jocsu tuhisee ja krohisee. En tiedä voiko niitä viedä tarhaan vai ei, kuka senkin päättää? Ärsyttää olla niiden kanssa kotona, kun eivät suostu sairastamaan niinkuin kuuluu sairastaa, vaan koko ajan pitää juosta ja riehua ja kitistä. En osaa päättää onko ne tarhakunnossa. Mä oon itsekin tulossa kipeäksi, ja olis vaan niin kiva maata sängyssä koko päivä ihan rauhassa kerrankin.

3 comments:

TiinaR said...

Tämä on tosiaan kiva malli! Minulla on nyt neljäs JC pipo puikoilla :)

Susanna said...

jep jep, mä tykkään erityisesti siitä, että kavennusten malli on paitsi kaunis, myös mahdollista muistaa tekotapa ilman että tarvii kaivaa ohjetta joka pipon kanssa.

Merith said...

Tuollainen olisi tarkoitus vääntää pukin konttiin omallekin siipalle. Pitäis vaan käydä sopivaa lankaa siihen ostamassa:)