Tuesday, February 19, 2008

Pikkuhiljaa...

Ei etene. Ei vaan etene. Mä oon uponnut jonnekin suvantoon, ja siellä ei muuten neulota. Eilenkin tuijotin kaks tuntia telkkaria enkä neulonut yhtään!!! No mut ehkei se haittaa, tällä kertaa se ei ainakaan ahdista mitenkään, mut olis vaan kiva saada jotain valmista aikaan.
Viimeksi kun päätin ottaa ryhtiliikkeen, sain molemmat polvisukat tikutettua samalle viivalle ja nyt olen jo hyvin lähellä valmistumista. Tämä olis illan homma, mut saa nähdä koska se ilta tulee. Toisiinsa kietoutuvat langat ei nyt kiinnosta. Näistä kyllä tulee ihanat.

Polvisukista saappaisiin. Syksyllä tilasin aivan ihanat saappaat, jotka sitten -yllätys yllätys- eivät sopineet pohkeen kohdalta. Eivät ollenkaan. Ei edes väkisin vääntämällä kuolion uhallakaan niitä ei saanut kiinni, väliin jäi pari, kolme senttiä. Pohdin erilaisia tapoja laihtua keskitetysti pohkeista, mihin ympäristö suhtautui varsin skeptisesti. Ilmeisesti ihmiset ajattelee, että paksut pohkeet joko on tai ei eikä niille mitään voi? Kuulkaas, toki olemme kaikki eri mallisia, mutta kun on näitä kiloja, niin kyllä ne paisuu jalat siinä missä mahakin (onneksi ei kuitenkaan pohkeet niin paljoa kuin maha, se se olis koomisen näköistä!).

En halunnut palauttaa saappaita koska ne oli niin ihanat ja 50% alessa. Ajattelin, että pohjelihasta treenaamalla pohje ei ainakaan pienene, ja päätin unohtaa pohkeeni. Jatkoin jo ajat sitten aloitettuja elämäntapamuutoksia (tai miten sen nyt fiksusti sanois).Kävelin paljon. Jumppasin vähän, mutta säännöllisesti. Aloitin pilateksen. Kokeilin kenkiä aina välillä.
Pari päivää sitten ne meni kiinni. Sujahtaen. IIIH!!!
Tarttis tehrä mekko.

9 comments:

laura koo said...

Voi jeere, kun nauroin sun pohjepohdintaa. Täällä nimittäin myös yks, joka joutuu valitsemaan saappaansa sen mukaan mihin pohje mahtuu eikä pysty valkkaamaan ihan vaan oman maun mukaan ;) Syyllistä tähän kohtaloon jos tahtoo etsiä niin ei tarvitse kuin kääntää katse äitsykkäliinin polvien alapuolelle ja kiittää perintötekijöitä..

Ihanat sukat tulollaan ja saappaat on kivat kirittäjät, onnittelut saavutuksesta!

Hansu said...

Ihanat kengät! Niin ne pohkeetkin laihtu :)

Terhi said...

Onnittelut mahtuvista kengistä! Tiedän tasan tarkkaan miltä tuntuu kun kaikkiin bootseihin jää se 3-5 cm rako kun ei mene kiinni... mutta arvaas mitä? Koin samanlaisen riemun kun viikonloppuna huvikseni kenkäkaupassa kokeilin bootseja. Kyllä ne pohkeetkin voi laihtua!

taru said...

Ihanan kapeat nilkat sulla! Olen kade. Mulla on tammenrungot tänä päivänä ja kaikki saappaat kaapin takareunassa. Perse! ( vielä siis +30 kiloa!!!!)

maijamirjami said...

Vähänkö upea tunne! Onnittelut uudelle saapastelijalle.

Anonymous said...

Vau, onpa päheet saappaat!

Elli said...

Woohoo, mitkä popot! Upeaa!

Mervi said...

voe mahoton, onneksi olkoon pohkeista. mutta pitikö ne lähettää tänne???? grrr!
tulisko mummeli tänään kattoon lapsia, missä te ootte? kotona?

Jari said...

mummeli on hyvä ja tulee vaan ;). suski tulee viiden aikaan mut mä ja kakarat ollaan täällä kyl :D.