Saturday, May 03, 2008

Kesäkesä!!

Ihanaa kun on lämmintä! Voi vaan olla pihalla kaiken ylimääräisen ajan, vaikkakin kääntöpuolena koti räjähtää käsiin, mitään sisätöitä ei tule tehtyä ja lattialla kulkee hiekkainen polku siinä mistä "ihan nopeasti vaan" tulee kipaistua sisällä hakemassa milloin mitäkin. En jaksa ottaa kovin vakavasti, mieluummin siirrän matot syrjään ja imuroin joka päivä :).

Viime yönä heräsin yhtäkkiä kun tajusin unessa, että kuukauden päästä on kesä ja rahaa ei tule mistään. Melkein alkoi ahdistamaan mutta olin saanut tekstarin mikä pisti hymyilyttämään ja sain nukuttua aamuun... Nyt olen sit raivoisasti järjestellyt asioita ja itsekkäästi pitänyt lapset sisällä aamun että saan hoidettua juttuja.

Sampopankki aiheutti melkein sydärin; tiliotteella näkyi erääntyvä maksu; 3400e. Tarkempi tutkiskelu osoitti, että maksu erääntyy vuonna 2028. Ihan kiva että nyt jo kertovat, mikäköhän maksu tuo sitten on?? Ärsyynnyin pankkiin lopullisesti ja viesti Nooaan lähti hyvin nopeasti..

Vähän olis tässä töitä :D. Olen taas hävittänyt kakspuoleisen tukikankaan... Mikä hitto siinä on että se on aina hukassa?
Prinsessa on viihtynyt terassilla kuplia puhallellen. Sopii kysyä miksi ompelijan tyttärellä on kaupasta ostettu prinsessapuku... :D

Pääsin yli Jennin ja nyt soi Seether, tämä on ihan lemppari. Onneksi naapurit on pihalla, saan luukuttaa rauhassa kunhan saan muksutkin ulos :D:D.

Viikonloppuja.

2 comments:

tiina said...

Ihana saippuakuplaprinsessa. Ja kyllä Todellisen Prinsessan tunnistaa vaikka olisi yllä kaupasta ostettu puku! :)

Päivi Eerola said...

Minulla on myös tili Sampo-pankissa ja olen suunnitellut pankin vaihtoa myöskin. Viimeksi eilen kun tulin toisesta pankista pankinvaihtoasioissa, niin Sammon pankkikortti lakkasi toimimasta kesken perjantai-iltapäivän. Alkaa mullekin riittää tuo pelleily!